Cum sa folosesti media in biserica ta

Celebrarea vieţii pastorului Teodor Ciuciui – înregistrare

 

 

foto: lascaupetru.wordpress.com

1 Stea2 Sele3 Sele4 Sele5 Sele (1 vot(uri), medie: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

ETF Milenium

 • 1
  magdalena :

  Nu’mi vine sa cred ce am vazut .Cum e posibil asa ceva?¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

 • 2
  Carmen :

  I’m so proud to be part of this Church!

 • 3
  marius :

  adica? ce vrei sa spui magdalena?

 • 4
  mircea :

  Nu stiam ca Carmen face parte din biserica unde merg nepoatele mele.

 • 5
  mircea :

  In Sua organizatiile religioase independente rezista cel mult 3 generatii . Majoritatea colapseaza odata cu disparitia fondatorilor. Urmasi sunt intotdeauna dornici sa imparta prada financiara intre ei .

 • 6
  Nina :

  Putem crede ca Dumnezeu va face minuni prin mainile noastre – cum ar fi de exemplu invierea din morti, doar daca am primit de sus un asemenea dar, si daca El ne-a instiintat mai dinainte prin profeti sau personal ca va implini acest lucru. Altfel, credinta noastra nu are suport biblic. Daca Domnul N-A VORBIT nimic mai dinainte, degeaba ne rugam si credem, fiindca NU ni se va realiza o astfel de dorinta. Din lipsa noastra de intelepciune, este hulit Numele Domnului si suntem dati de rusine in fata oamenilor. Domnul Isus a informat-o mai dinainte pe Maria, sora lui Lazar ca ii va invia fratele din morti:

  Ioan 11:23  “Isus i-a zis: „Fratele tãu va învia.”40  Isus i-a zis: „Nu TI-AM SPUS cã, dacã vei CREDE, vei VEDEA slava lui Dumnezeu?”

  Amos 3:7  “NU, Domnul Dumnezeu NU face nimic fãrã sã-si DESCOPERE TAINA Sa slujitorilor Sãi PROOROCI.”

 • 7
  carera :

  Sunt stupefiat de ce am vazut, oamenii astia au grave deviatii de
  comportament,asa ceva nu am mai vazut.Acesti ilustri crectini se joaca cu D-ZEU? Acesti razvratiti rupti din Biserica Penticostala, chiar nu se tem de D-ZEU? Cum e posibil sa se roage
  s-al invieze pe acest presupus PASTOR. Domne iarta-ne ca nu stim ce facem!!!

 • 8
  Sebi :

  Parca ar fi preoti lui Bal , care s-au facut de rusine in fata lui Ilie :D

 • 9
  Adriana :

  Da, Dumnezeu are putere, la El e posibil orice, DAR, exista un ‘dar’ …trebuie sa fim siguri ca e voia Lui! “De pildă, unuia îi este dat, prin Duhul, să vorbească despre înţelepciune; altuia, să vorbească despre cunoştinţă, datorită aceluiaşi Duh;
  altuia, credinţa, prin acelaşi Duh; altuia, darul tămăduirilor, prin acelaşi Duh; altuia, PUTEREA SA FACA MINUNIi; altuia prorocia; altuia, DEOSEBIREA DUHURILOR; altuia, felurite limbi; şi altuia, tălmăcirea limbilor.” Duhul Sfant ne da daruri, dar trebuie sa avem mare grija sa deosebim duhurile! Si Satan lucreaza cu o putere mare!

 • 10
  stoica_florin :

  Este bine sa vrei, dar trebuie sa vrea si Dumnezeu.[Si dupa cum este randuit omului sa moara o singura data…].Acesti frati au ravna si dorinta pentru un lucru bun insa prin ceea ce fac arata la ce nivel duhovnicesc se afla.Crestinul este bine sa inteleaga ca minunile si vindecarile sunt ale lui Dumnezeu ,iar ale noastre sunt marturisirea si propovaduirea Cuvantului si sfintenia.Ma intreb oare la fel procedeaza cu oricine moare din biserica ,fiindca toti credinciosii sunt scumpi si preaiubiti Domnului.

 • 11
  claudia :

  Imi pare rau pentru incercarea prin care au trecut
  Pentru mine familia Ciuciui au fost o binecuvantare si sunt niste oameni pretiosi.
  A crede si a dori sa invieze un om drag e un lucru normal,
  probabil iti trebuie o calauzire clara atunci cand faci acest lucru public.
  Dumnezeu poate sa invieze dar probabil ca noi suntem prea mandri si am incerca sa furam din slava lui Dumnezeu.
  Dumnezeu a adus multa binecuvantare prin familia Ciuciui, chiar daca nu a inviat fizic prin ei totusi mult mai mult decat atat e lucrarea de inviere spirituala a multora morti spiritual
  asta cred ca e cea mai mare minune din viata cuiva.
  Domnul sa intareasca aceasta familie si so iubeasca|

 • 12
  dori :

  stoica-florin are dreptate,
  Am vazut pe unul din copii la seara tineretului ,unde a vrut sa” dreaga busuiocul” acele cuvinte trebuiau sa le ivete si sa te spuna inainte de a face public o “Credinta” care s-a dovedit ca nu a fost ,incotro ne indreptam?
  apoi acei tinesi acolo sareau si se zbenguiau ,paraca se bucurau ca pastorul lor a murit! In toate acestea,oare Numele lui Dunmezeu a fost onorat?

 • 13
  dori :

  de la cimitir nu este postat nimic? cum s-a desfasurat inmormantarea?

 • 14
  stoica_florin :

  Pentru Claudia.Eu nu am cunoscut familia Ciuciui,dar te cred ca sunt oameni pretiosi.Eu sunt din Alba si sunt in Atena de 11 ani si aici L-am cunoscut pe Domnul Iisus.Cand m-a intalnesc la biserica cu fratii, nu ma tem ca s-ar comporta cu viclenie cu mine sau m-ar mintii sau una mi-ar spune si la alta s-ar gandi, fiindca toti cei ce sunt ai lui Hristos au o frumusete aparte.Vorbesc de frumusetea interioara.Poate ca nu arata bine si nu este un om frumos, dar cand iti zambeste si incepe sa-ti vorbeasca iti cucereste inima. Asa sunt copii lui Dumnezeu. Din pacate nu tot asa este cu parintii care inca nu au crezut. Chiar daca vor sa-ti spuna tot timpul adevarul,nu pot fiindca nu au fost dezbracati de omul cel vechi care are puterea pacatului asupra omului.Omul cel vechi este rastignit sus pe cruce impreuna cu Domnul Iisus prin botezul in apa. Adica de acum poate sa spuna NU pacatului. Iata cat de mare importanta are botezul in apa. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem incredere in parintii sau fratii nostri care inca nu au crezut ,insa Dumnezeu vrea sa d-am mare pret celor ce au crezut in Hristos.Sa ne rugam pentru ai nostri din familie care inca nu au crezut si vazand viata noastra, dragosta,iertarea si rabdarea noastra, poate vor crede mai usor. Salutari din Atena

 • 15
  Alex :

  SUNTETI NISTE PENIBILI ! ! ! sa ceri asa ceva intr-o “Biserica“ sa invie Mortul e strigator la CER !

 • 16
  karla :

  Am urmarit cu “sufletul la gura” toata slujba…am plans cu voi,familia Ciuciu pentru ca va intzeleg durerea(si parintzii mei sunt la Domnul si am trait tragedia despartzirii ), si mai presus de toate va apreciez CREDINTA voastra…locuisc in Germania si-mi doresc acum atat de puternic sa calc pragul Bisericii voastre,sa va privesc in fatza si sa va strang mainile sa ma conving ca suntetzi OAMENI si nu fiintze ceresti!De asemenea Oameni are nevoie Dumnezeu in lucrarea Lui!Dumnezeu sa va binecuvanteze! R.I.P Teo!

 • 17
  karla :

  Aleluia, ISUS este Domn!El a salvat si viatza mea!mi-a vindecat trupul de boala si cand cel rau a vrut sa-mi ia viatza, el mi-a adus salvarea..Fam.Ciuciu Dzeu va va rasplati pentru Credintza voastra si pt Lauda si Marirea ce i-atzi adus-o prin aceasta sluhba! Fratele Teo e mandru de voi cu sigurantza! Va iubesc, fratzii si surorile mele in Dl Isus!

 • 18
  LIDIA TITA :

  eu zic ca trebuie sa acceptam voia Lui Dumnezeu, in viata noastra ![si eu in urma cu 17 ani am trait despartirea de sotul meu in varsta doar de 34 ani , si-am ramas cu doua fetite sa le cresc cu ajutorul Domnului!cu varste intre 9 luni cea mai tanara 6 anisori cea mai mare! Planurile Lui ISUS HRISTOS nu sunt planurile noastre!viata noastra a fost si este in Mana Lui Slavit sa fie EL, pentru toate amin!!!Dumnezeul oricarei mangaieri EL sa va mangaie inimile voastre, si sa va intareasca credinta voastra, si s-o creasca tot mai mult!sa ne imbarbatam prin sfantul cuvant al sfintei scripturi.Sa nu fim ca cei ce nu au nadejde!!!

 • 19
  Ema :

  DOmnul sa te ajute in aceasta situatie…si sa va binecuvinteze..

Tu ce părere ai?