Cum sa folosesti media in biserica ta

Io mi-s Doamne pui de Dac

. Rock-ul, pop rock-ul sau hip-hop-ul nu e pe plac, cel puţin pentru unii.

CE SPUNEŢI DE un fel de FOLK?

 

LIBER PRIN HAR – Sunny Tranca, în Biserica Filadelfia din Baia-Mare.

1 Stea2 Sele3 Sele4 Sele5 Sele (3 vot(uri), medie: 5,00 din 5)
Loading...Loading...

ETF Milenium

 • 1
  GABY :

  Eu mis Doamne pui de drac

 • 2
  GABY :

  Eu sint cu sufletul curat
  Si voi merge drept in Iad

 • 3
  Remus :

  Gaby 1,

  exagerezi. Aici este un mod eronat de-a aduce lauda lui Dumnezeu. Situatia de aici este oricum foarte grava.

 • 4
  GABY :

  Remus eu nu exagerez dar traim lepadarea de credinta si ca crestinii sa cinte in halul acesta este diavolesc .Se bucura tot iadul ca primeste atita tineret asemenea murdarii care nu le poti numi altfel .Nu mia trecut niciodata prin gind ca in Romania crestinii sa ajunga la asa ceva,.Dupa ce am vazut acest video mam uitat la inca doua cu tot acest indracit si nu este numai el dar toate acestea a inceput cu PUSTAN Ciresarii si din pacate acest lepadat are si el multi aghiotanti .exact ce spune Apocalipsa cap 6 cu vers 12 si 13 .
  SOARELE SI LUNA REPREZINTA PARINTII ,IAR STELELE SINT COPII .cIND PARINTII NU MAI DAU LUMINA STELELE VOR CADEA PE MINA ACESTOR STELE ratacitoare care au putere sa atraga copii din aceste familii si sai duca intro ratacire de deintors

 • 5
  Oierul :

  De parca numa pe carcotasi ne-ar cerceta satana cu de ale lui! Iaca a ajuns caravana cu himere si la Baia Mare !

 • 6
  adi :

  ce va deranjeaza? forma laudei si inchinarii sau continutul ei?

 • 7
  gale :

  Mai oameni buni astea care critica,si is mare crestini de nai mai vazut asa ceva,is curios voi ce faceti pentru lucrarea lui dumnezeu,sau va dati si voi cu parerea sa va aflati in treaba…Cui nui place sa nu se uite…

 • 8
  gale :

  Si mai scrie in biblie sa nu judecati….Daca ii lucrarea de la dumnezeu va avea succes ,daca nu se va risipi…Cat despre cei care judeca,aveti grija sa nu va judece dumnezeu pe voi

 • 9
  Remus :

  Oameni buni veniti-va in fire. Cum sa amestecam pe Duhul Sfant in asemenea lucruri??? In Biserica lui Dumnezeu trebuie sa fie randuiala si nu babilonie si comicarie lumeasca. Cum puteti sa-L aduceti pe Dumnezeu la un asemenea nivel cum ca, El ar accepta asemenea forma de lauda!!!!!!! Asta este o jignire la adresa lui Dumnezeu, ori El s-o prapadit de ras, cand o vazut asemenea comicarie!!!???
  Va puteti imagina, ce imagine s-ar crea in cer in fata scaunului de domnie a lui Dumnezeu, daca toate neamurile acelea de la Apoc. 7:9,10 ar topai acolo dupa obiceiurile fiecaruia din tara si din regiunea lui de pe, pamant??? Avem 2 pasaje in Apocalipsa, care ne arata oameni stand inaintea lui Dumnezeu, dar n-am vazut sa scrie ca topaie vreunul inaintea Lui.
  Doamne iarta, lumineaza inima si mintea si nu tine-n seama asemenea ratacire !!!

 • 10
  fa diez :

  “Fraţii petrecăuşi”: Haide ţura şi ţurai… iadu-ntreg nici strop de rai.

 • 11
  Remus :

  Iata aici o cantare vrednica de a fi adusa ca lauda inaintea lui Dumnezeu. O cantare, care arata respect fata de, Dumnezeu, Mintuitorul nostru.

 • 12
  adi :

  presupun ca de imparatul David ati citit ca a jucat inaintea lui Dumnezeu si totus Dumnezeu il numeste “om dupa inima Mea”.
  Ar trebui sa ascultati si restul cd-ului si intr-adevar daca Sunny Tranca are alte obiective, ma refer la altceva decat sa-i aduca lauda si inchinare lui Dumnezeu, cu siguranta va da socoteala. Lauda si inchinarea ar trebui sa-L aibe pe El ca centru nu sa ne gadile pe noi la urechi si sincer, in urma unei boli era sa raman paralizat de la brau in jos dar Bunul Dumnezeu nu a ingaduit asta, asa ca, multumita Lui pot sa sar de bucurie inaintea Lui. Oare e gresit? oare e gresit ca orbul bartimeu “topaia” inaintea Domnului Isus dupa ce la vindecat? Daca trupul nostru e antrenat de o inima buna si curata e gresit sa joci inaintea lui?

 • 13
  Alin :

  Gaby, eu zic ca Domnul sa-l binecuvanteze pe fratele Pustan si pe toti aghiotantii lui care strabat tara in lung si lat sa duca si altora Cuvantul. Ce zici, te prinzi cu mine-n hora?

 • 14
  Alin :

  Gale, de cele mai multe ori, cei care isi propun sa nu mai judece, mananca tot ce zboara si se prind in orice hora ce le iese inainte. Si de ce spui ca ar fi lucrarea Domnului, ca sa nu ne putem da putin cu parerea?

 • 15
  pedro :

  Acesti carcotasi care critica acest mod de inchinare se pare ca ei nu au citit Biblia. Ei deja pe langa Pustan , Sunny, Ciresarii, etc. i-au trimis in iad si pe David care a dansat de bucurie si s-a inchinat Domnului, zi si noapte, pe orbul Bartomeu care a fost vindecat. Ei nu stiu decat sa stea sa critice ca uite la ala cum se imbraca, uite la ala cum se inchina, etc. Nu fac nimic decat sa judece. De unde si pana unde dansul este ceva diabolesc???? Sa imi dea cineva un argument scriptural pentru asta. Nu exista. Sunt preconceptii prin care satana isi face jocul, acela de a produce dezbinatre intre frati. Din contra exista argument ca dansul e acceptat de Dumnezeu. Daca ar citi”fratii” nostri putin Psalmii, Cartea Cantarilor. Sau sar peste versetele in care sunt exprimate bucuria in inchinare, instrumentele de inchinare care se dau ca exemplu.
  Acesti carcotasi cred ca ei au dat gaura in macaroana.
  Daca ar stii “saracii frati” ca multe din imnurile care le canta in biserica, partea melodica era cantata prin baruri in secolele trecute in Germania.
  Nu sunt fan Sunny, dar sa stiti ca el a adus mai multi tineri la Cristos decat toti carcotasii astia care fac lucrarea satanei.
  satana distruge familii, vecinii nostri merg in iAd, cel rau acapareaza cat mai multi oameni si pe voi va intereseaza cum se inchina unul sau altul??? Crestini cu numele, mai lasati spiritul asta de judecata si treceti la treaba.

 • 16
  Alin :

  Pedro, nu inteleg de ce multi pun semnul egal intre bucurie si dans. Ceea ce am vazut in clip, mie cel putin imi aminteste de cluburile care le-am frecventat in trecut. Mai trebuia ca fratii sa scoata brichetele, ca inchinarea sa fie un pic mai sfanta. Cred ca toata hora asta pusa sub niste neoane mai serioase(nu asa in semintuneric) ar fi fost cel putin caraghioasa. Maine-poimaine, o sa auzim de la amvoane, ca sora cutare are un dans spre slava Domnului…si cred ca nu-i departe vremea.

 • 17
  Nirolf :

  Măi gale …. Dumnezeu se scrie cu litera mare la început . Măcar atât minim respect si bun simt astept din partea ta. Cât despre topaiala si hora voastră …. Dumnezeu cu mila, eu unul nu as putea sa mă manifest aşa , dar nici nu vreau sa va critic pentru ca nu va cunosc prea bine.
  Apostolul Pavel scrie la Gal.5:16 un lucru de care trebuie sa tineti cont.
  Va doresc împlinirea cuvântului din Gal.5:22-26.

  Numai bine!

 • 18
  Sofia :

  Mergeti sa cantati asa la Etno, nu in casa Domnului! Asta era pt distractia voastra, nu era nici o lauda si nici o inchinare…..

 • 19
  ema :

  pocait nu?auziti daca asta e pocainta se se boteze toata lumea ca nu e nici o diferenta…sper ca pe acest site sa se puna lucruri pocaiesti cu teme biblice nuu eminesc si astia care nu stiu ce i cu ei…si nu judeci daca e adevarat ce zici ..toata lumea daca zici adevarul gata judeci dar sa stiti ca mai sunt frati care mai varsa lacrimi pentru trzirea roamniei si tinerilor penticostali nici nu are rost sa vaem treaba cu ortodoxii sau altii ca noi suntem in plop si plopul in aer

 • 20
  ema :

  doamne fereste doamne ai mila…asta e muzica de pocaiti?in primu rand unu din ei are capul acoperit ,an al doilea e rock crestina?bai fratilor treziti-va …poate lucraea asta merge in continuare ca are si satan oameni…doamne ma tot mir asta e cantare de pocaiti…:ODomnul sa aiba mila de biserici si sa inceapa cu pastorii care au adormit…

 • 21
  ema :

  pedro astia au adus tineri la Isus?pai e normal sa le placa ca nu i mare iferenta fata de o discoteca e normal ca le place si cu Isus si cu lumea dar cu Isus cu numele,,,

 • 22
  ema :

  pt gale:io iti iti garantez suts la suta ca pentru judecata asta nu o sa calc nici cu egetul mic in iad pt ca asta nu e lucrare duhovniceasca …sa se fi auzit de asemenea lucruri la fratii batrani dute si intreaba sa auzit asa ceva pana acum e si rusine pt pocainta…

 • 23
  ema :

  pt gale:io iti iti garantez suts la suta ca pentru judecata asta nu o sa calc nici cu egetul mic in iad pt ca asta nu e lucrare duhovniceasca …sa se fi auzit de asemenea lucruri la fratii batrani dute si intreaba sa auzit asa ceva pana acum e si rusine pt pocainta…:((((((((

 • 24
  GABY :

  Alin Eu nu am nevoie de evanghelizarile lui pustan ca Umnezeu mia lasat si mie Biblia sa o cercetez,Biblia spune ca putin aluat face sa dospeasca toata plamadeala .
  Sau 2 petru cap 2 Vor strecura pe furis erezii nimicitoare ,Eu te intreb cita otrava trebuie sa adaugi laun pahar cu apa sa nul poti bea .Decit o picatura dintro pipeta si daca ma vezi ca o pun in pahar cu apa curata sint sigur ca nul bei .Asa si cu Pustan al vostru va cistiga pe voi tineretul care nu cunoasteti biblia si vati desprins de familii sa faceti dezastru.
  Voi deja calcati porunca care spune Copii ascultati in Domnul de parintii vostri ca sa traiti ani multi si fericiti,
  Citeste Biblia si vezi bine ca David na dansat ci a sarit in sus de bucurie si lucru acesta a fost socotit ceva foarte rau chiar de nevastasa.Poti sa fii sigur ca nu a DANSAT .
  Si daca voi sinteti urmasii lui David faceti la fel dar David a mai facut multe lucruri esite din comun ,Cind a fugit la Filisteni ca sa scape a facuto pea nebunu ,Luati si acest exemplu si facetio pea nebunii si veti raminea nebunu .Noi traim invataturile domnului Isus si demonstratimi unde crestinii au dansat undeva in Biblie,

 • 25
  pedro :

  Alin. Dansul este un mod (printre multe altele) de exprimare a bucuriei. Asa cum plansul, bocitul este un mod de exprimare a tristetei. Stiu satana a pervertit tot ce a creat Dumnezeu.
  Atat dansul cat si muzica satana a perverit-o.Dar acum ce trebuie sa facem sa nu mai cantam ca cantatul e pervertit de satana? Atat timp cat dansul se face intre anumite limite morale, de ati exprima bucuria, si a nu fi provocator, nu exista nici o problema. Unii vor spune ca de la dans se poate ajunge la altceva si ca dansand poti fi provocator. Bine atunci, nici sa nu mai mancam ca de la putina mancare se poate ajunge la imbuibare care e pacat. De ce crezi ca Dumnezeu a trebuit sa de-a atatea legi,printre care unele care nu sunt rele decat daca treci de limita impusa de Dumnezeu. E rau sa mananci? NU. Dar e rau sa te imbuibi.
  Stiu ca in cultura romaneasca pocaiasca dansul e privit ceva diabolesc. Dar e privit asa pentru ca asa au inteles unii si ca au vazut pe cei din lume ca danseaza.Pai cei din lume canta si exista muzica murdara. Atunci ce facem, nu mai cantam nici noi?
  Daca citesti Biblia vei vedea exemple ale oamenilor lui Dumnezeu care au jucat de bucurie in prezenta lui Dumnezeu. Psalmii sunt pline de de moduri de exprimare a bucuriei pe care multi pocaiti romani ar zice ca e pacat, ex. sa canti cu tobele, sa strigi de bucurie, etc.
  Problema nu e MODUL de exprimare a bucuriei ci inima cu care o faci. Daca eu sunt bucuros in Domnul si am inima curata si imi face placere sa stau in cap de bucurie si o fac pentru Slava Domnului nu e problema nimanui cum ma bucur eu, e intre mine si Dumnezeu. Important ca atat timp cat ma inchin sa o fac cu o inima curata.
  Problema multora e ca nu reusesc sa cresca spiritual pentru ca stau sa judece pe unul sau pe altul ce si cum face. Cum se imbraca fratele, cum canta, cum isi exprima bucuria, si nu mai reusesc sa creasca. E problema lor.
  Daca cei din videoclipul de mai sus nu se inchina cu o inima curata e problema lor, ei vor fi judecati de Dumnezeu pentru asta, dar daca se inchina cu o inima curata si tu ii judeci, atunci tu vei fi judecat de Dumnezeu.
  ROg pe toti care zic ca dansul e ceva rau sa vina cu argumente biblice sa sustina aceasta teorie. Din pacate pentru ei nu vor gasi nici una. Din contra.
  Fratilor cand mai judecati pe unul sau pe altul aduceti argumnete scripturale. Daca tu ai o incredintare nu trimite pe cel de langa tine care nu are aceeasi incredintare in iad.
  Toate judecatile voastre fara argumente din Scriptura sunt egale cu 0 si mai si induceti lumea in eroare.
  Ma rog Domnului sa treceti odata peste nimicurile astea pe care satana le foloseste intre frati pentru a face dezbinare. Cine castiga din toate disputele astea? Satana. Atunci sper ca suntei multumiti de lucrarea care o faceti. In cativa ani musulmanii vor fi o religie f puternica in europa si uitati-va la ultimul articol. Vor veni vremuri grele si noi in loc sa luptam sa castigam cat mai multi pentru Cristos noi ne impiedicam in nimicuri.
  Ce vei face cand vei fi in fata lui Dumnezeu si ti se va cere socotela de lucrarea ta? Pai stai sa vezi ca eu nu am putut sa fac nimic ca fratele cutare o dansat.
  Domnul sa va lumineze si sa va dea intelepciune sa vedeti adevarata nevoie a lumii, nevoie de Cristos nu dispute pe teme penibile, precum tinuta, muzica, dansul, etc.

 • 26
  pedro :

  Dupa ce am terminat comentul lung cat china am vazut si ultimile comenturi si m-am crucit. Cat incultura exista in lumea pocaiasca. Nu degeaba cei din lume ne cred prostanaci.
  Cand auzi chestii de genu ca batranii nostri si bla bla bla. Pai fratele meu asa zic si ortodocsii ca parinitii bisericii au zis asa si asa. Voi credeti ca bunici vostri au dat gaura in macaroana? si Gaby cica el o citit in Biblia lui ca David nu o dansat ci o sarit in sus de bucurie. Sa inteleg cand sa inchinat el si poporul lui inaintea Domnului zi si noapte el numa sarea in sus zi si noapte??? Frate asta arata incultura multora. Tot poporul sarea in sus si canta si il lauda pe Dumnezeu. Penibil.

 • 27
  GABY :

  1 Corinteni cap 2 cu 15 Omul duhovnicesc ,dimpotriva poate sa judece totul si el insusi nu poate sa fie judecat.
  1 Corinteni cap 5 cu vers 9 pina la 13
  In adevar ce am eu sa judec pe cei dinafara ? Nu este datoria voastra sa judecati pe cei dinauntru .
  Deci voi care faceti sa se aduca ocara lucrarii Lui Dumnezeu e clar ca nu aveti voie sa judecati Dar mie mia dat Dumnezeu minte sa judec nu sa merg si sa am partasie cu toti Dracii .
  Ce pacat ca asa zisii pastori fac si ei tot la fel le place aceste Lucruri sii invata pe tineret ca nu ai voie sa judeci .
  1 IOAN cap 2 cu vers 15 Nu iubiti lumea .nici lucrurile din lume .Daca iubeste cineva lumea dragostea Tatalui nu este in el.
  Doua lucruri lumea si lucrurile din ea .Voi le faceti pe amindoua .Si chiar vorbind nici la Ortodocsi nu exista acest chp Demonic de inchinare.

 • 28
  GABY :

  Frati Din Romania Trezitiva si condamnti aceste uriciuni pentruca in vremurile din urma Diavolul va lucra cu putere nemaipomenita sa insele daci cu putinta chir pe cei alesi.Nu va puneti increderea in pastori ca unul singur este pastorul bun Domnul Isus Ioan cap 10 cu 9 ceilati sint toti hoti si tilhari .Ei au dus tineretul in ratacire pentruca nu le spune adevarul ci ei lucreaza ca si Ioroboam cu tineretul stiind ca batrinii nu mai au nici o putere fiind eliminati de acesti Teologi cares finantati de Masoni sa duca poprul in ratacire .Acum nu e rau cel ce curveste ,cel ce fura cel ce bea si aduce Blasfemii la adresa Lui Dumnezeu Ci cei care condamna aceste lucrari scirboase si pretutindeni sint insemnati ca rsculatori .Trezitiva Trezitiva pina nu Ii tirziu….

 • 29
  GABY :

  Pedro la care Hristos ati adus voi oameni pentruca biblia spune clar can vremurile din urma se vor scula MULTI HRISTOSI MICINOSI CARE VOR INSELA PE MULTI Si vor atrage pe multi de partea lor .Intrun cuvint acesti dansatori de elita care nici lumea nui are sint atrasi de Magnetul Satanei .
  Eu va intreb daca DomnulIsus ar veni cu ucenicii Lui Ar intra in discocrestin de la voi si ar trage o hora .Ce mare rusine sa mai pomenesti numele Lui Pe acolo .
  Aocalipsa cap 3 cu 19 Eu stau la usa si bat ,Mai are el intrare intre voi .
  1 Ioan cap 4 vers 5 Ei sint din lume .deacea vorbesc ca din lume si lumea Ii asculta .

 • 30
  GABY :

  DE CE NU CINTATI SI ACESTE VERSE CA SE POTRIVESC >
  CU OSANU NU TE PUNE
  CA BAGA CUTITU IN TINE

 • 31
  GABY :

  2 samuel cap 6 cu vers 14
  David juca din rasputeri inaintea Domnului si era incins cu Efodul.

  Cuvintul A juca nu e tot una cu a dansa .
  Proverbe 8 cu vers 30 eu eram mesterul Lui la lucru linga El si in toate zilele eram desfatarea Lui .
  Jucind neincetat pe rotocolul pamintului
  Nu vreti sa spuneti ca Domnul Isus dansa pe rotocolul pamintului.

 • 32
  fa diez :

  Asta, ce fac ţurăiştii şi hop-hop-iştii, înseamnă “să ia în deşert numele Domnului” pentru că din cauza lor, vrăjmaşul şi duşmanii Domnului au prilejul să-L râdă, pe El şi pe noi.

  Vai de ei, sunt de plâns!

 • 33
  pedro :

  GABY GABY… nimic din argumentele tale nu raspunde intrebarii mele. RAspunde la subiect nu bate campii. Daca nu stii sa raspunzi la intrebare, stai jos si taci din gura. Tine incredintarea asta pentru tine.
  Rugamintea mea a fost sa argumentezi biblic de ce dansul e considerat de tine ceva rau, diabolic. Nu mai bate campii cu alte chestii.
  O alta penibilitate ai mai scos, si iarta-ma ca sunt mai dur cu tine, dar inteleg ca stii ceva din Scriptura si pretinzi ca esti crestin, am mai multe asteptari de la tine decat de la unul din lume. Cica “a juca” nu inseamana neaparat ca a si dansat. Dar ce a facut? O fi jucat poker??? Gandeste inainte de a debita tot felul de prosti. Adica a jucat sau cum scriai ceva mai sus a sarit in sus 3 zile si 3 nopti impreuna cu poporul lui inchinandu-se inaintea Domnului.
  Fratilor ganditi inainte de a scrie ceva. Vad o gramada de cuvinte aruncate fara nici un temei biblic.
  Si inca odata, problema disputei e modul de manifestare a bucuriei acestor tineri. Nu mai vorbiti pe langa subiect.
  Pentru cultura generala ar trebui să vă interesati si sa vedeti cum se inchinau evreii si cum se inchină evreii mesianici si observati ca exista o aseamanare cu ceea ce scrie in Psalmi.

  Evreii mesianici:

  http://www.youtube.com/watch?v=Xa_mpXBxvHg&list=UUQR2KBh4Ya1pC8Kno-4U34g&index=41

  Si aici aveti un link cu evreii ortodocsi care sunt dintre cei mai conservatori:

  http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=RkeHGQVYGOc

 • 34
 • 35
  Remus :

  Cineva spunea asa:

  “Exista un verset in care sa fie descris un dans in templu, sinagoga or in biserica…?” ( si eu mai completez: dar in cartea Apocalipsa?)

  Si eu zic asa:

  ” Sa-l aduca, sa-l citim si noi. “

 • 36
  Darius Cornean :

  @Remus
  Tu nu faci diferenţa între ficţiune şi documentar. Secţiunea comentarii nu suporta chiar orice porcări şi linkuri de tot felul.
  Ţi-am mai spus că nu îţi mai tolerez înepţiile. Acest site preferă să se detaşeze de cititori / comentatori ca tine.
  Vino-ţi în fire! Altfel ne lipsm de prezenţa ta pe aici definitiv… şi nu e o ameninţare.

 • 37
  apocalipsa :

  Din nefericire in noua biserica Filadelfia din Baia Mare , Satana a reusit sa aduca si alte ”inovatii, relevante si creativitati” care nu sunt date publicului larg. Este trist… foare trist ca acestia imbratisand o teologie calvinista -liberala au declansat intre tinerii crestini o cale pe care nu au umblat si n-ar fi umblat niciodata parintii nostrii si nici inaintasii nostrii in credinta .
  Dupa nasterea din nou nou nu ne mai identificam cu ”dacii” ci devenim copii ai lui Dumnezeu.
  Probabil acestia sunt pui de ”daci”…
  Canta ca nu cauta razbunarea dar de fapt chiar asta fac in viata de zi cu zi prin modul de viata nu dovedesc deloc ceea ce canta. trist, trist , trist.
  Domnul Isus sa se indure de ei sa aiba mila de ei si sa-i reantoarca pe calea credintei curate.

 • 38
  GABY :

  Pedro pentru voi nu exista in Biblie nimic Voi va hraniti si asa de prin canale .Nu scrie sa bei ,Nu scrie sa fumezi .nu scrie sa Consumi narcotice .si nu cred ca nu sinteti sub influenta la unele din cele scrise mai sus .vrei documente chiar de iti dau si tiam dat sinteti deja esiti din credinta data sfintilor odata pentru todeauna si urmati Duhurile care va calauzesc .David era evreu sin lege numai evreii erau mintuiti .nu lua din vechi numai ceti place Dansul .Pentruca stiu ca parintii vostri nu sint de acord cu cea ce practicati.Si sub lege oricine nu asculta de parinti era dus in fata batrinilor si omorit cu petre .Luati si aceste lucruri care nu va plac.
  Tot in vechi scrie .Eclesiastul cap 11 cu 9
  Bucurate tinere ,in tineretea ta, fii cu inima vesela cit esti tinar .umbla pe caile alese de inima ta si placute ochilor tai; DAR SA STII CA PENTRU TOATE ACESTEA TE VA CHEMA DUMNEZEU LA JUDECATA> Si citeste in continuare tot cap 12 .

 • 39
  GABY :

  Amos cap 5 cu vers 23
  Departeaza de la Mine vuietul cintarilor tale ;nu pot asculta sunetul alautelor tale .Ci dreptatea sa curga ca o apa curgatoare si neprihanirea ca un piriu care nu seaca niciodata .
  cap 6cu 5 AIUREAZA IN SUNETUL ALAUTEI
  Beau vin cu pahare ;largi ,se ung cu cel mai bun undelemn si nu se intristeaza de prapadul lui Iosif.
  Voi lati ales pe Sany Tranca care talmacit inseamna Soare Tranca deci la oameni lise potriveste numele dupa cum sint ,Zeul soare .Iluminatul ,Masonul si nu pe Domnul Isus care spune Plinsul vostru sa se prefaca in Tinguire si risul vostru in bocete.Un singur verset datimi voi ca sustine Biblia sa Dansati ,Ducetiva la Discoteca ca tot una este Si nu uita ca voi sinteti Romani nu Evrei care majoritatea din ei mor nemintuiti .Sint in America si Evreii crestini nu iam vazut dansind si nici cei pe vechi Imbracati in nerusinarea aceasta cum erti voi .Fetele cu pantaloni desbracate si tinuta care e clar cind le vedeti in goliciunea aceasta va impige duhul sa puneti minurile pe ele .
  La Evrei nu ai sa vezi in sinagogi femei cu pantaloni si cu capul descoperit asa ca voi deja ati trecut orice masura neevreiasca.
  Si pina la urma ce aveti de a face faceti repede ca sa umpleti masura sa vina minia Lui Dumnezeu mai repede sa va poata pedepsi
  Noi traim vremuri Apocaliptice si nicaeri nu vezi decit Minia MELULUI SI MINIA LUI DUMNEZEU Se termina cu dragostea falsa care o aveti

 • 40
  GABY :

  Vad ca a scos versetul de seama si nu lau lasat
  Amos cap 6 cu 5
  Aiureaza in sunetul alautei ,Se cred iscusiti ca David in istrumentele de muzica .
  Si asa cred ca va tin de vorba sa va incurc sa nu ajungeti la timp in iazul cu foc .DE CE Poateti pui intrebarea ?Citeste

 • 41
  melinda :

  vai si amar ce-am ajuns! pacat, il credeam altfel pe sunny, si-mi placea! iata si discoteca pocaitilor! stupid!

 • 42
  ema :

  pedro…poate batranii nostri nu au mancat mancaaruri bune ca si noi dar pocainta o stiu mai bine ca noi iti zic eu…si una e sa salti de bucurie si alta e o cantare dea lela acolo si Isus si diavolul in ea blasfemie curata…si faptul ca ti cu ei e clar ce pocainta e prin zonele alea de unde seti scz

 • 43
  ema :

  cred ca intro cantare trebuie sa sesimta Duhul Sfant sa mai plangem la cate o cantare nu sa incepem sa dansam fratilor…chiar asa e de mare atipirea?ma bucur ca mai sunt frati care mai vad adevarul…in loc de jocuri si batut din palme mai bine pe genunchi si plans ca vin vremuri super grele treziti-va

 • 44
  ema :

  app pedro ai zis mai sus ca de asta cei din lume nu cred prostanaci:adica tu ma faci prostanaca?ca nu sunt de acord cu satan care e rolul in acest cantec?pai e normal ca multi ca tine ies din lume cu numele doar ca cui nu iar placea si in rai si distractii de nis rosii palmele…e normal…pocainta nu inseamna cantari de nu sti cei cu ele muzica de discoteca plus versuri cum a dat si mai sus sora…pocainta e sa fi fericit in cantare si sa plangem ca Dumnezeu a mai luucrat in vietile noastre nu sa sarim in sus ca la discoteca…si prefer sa fiu ma stricta decat muzica draceasca…si pocainta primilor crestini e adevarata pt ca daca nu gresesc pavel zicea sa le uram exemplul …

 • 45
  ema :

  si iti ai zic ceva eu cu orice persoana nepocaita am vb imi zicea:si a vostrii canta ca la disco,si a vostrii beau si a vostri etc la ce sa ma pocaiesc?poi daca suntem ca ei la ce sa se pocaiasca?sti ce cred eu?ca au intrat lupii imbracati in hainde de oi si le-am dat locul incepand de la cei care trebuiau sa fie atenti lipsesc prorocii unde mai sunt vindecari?rare dar muzica din ce in ce mai saltareata la pocaiti vezi la tot pasul..minuni?mai exista?nu dar dansuri la fiecare concert asa zis crestin

 • 46
  GABY :

  Ema Domnul sa va ajute acolo unde sinteti luptativa impotriva acesto curente Demonice si nu le ziceti bun venit ca e mare Problema,/Uiatativa Pe You Tube La Global Faith Si vedeti ca aceasta miscare demonica este Globala si mii de crestini sau lepadat si danseaza ca nebunii fara sai mai poata cineva opri decit Minia Lui Dumnezeu.

 • 47
  GABY :

  Uitativa pe You tube la acest Titlul si veti vedea Cum ea prins pe crestiniii falsi globalizarea.
  UptoFaith Global Dance 2011 [OFFICIAL] – Resurrection Sunday Dance 2011
  http://www.youtube.com/watch?v=IRaUnR1XtgQ

 • 48
  Zacheu :

  Pedro, gale, adi:
  N-am apucat nici sa va dau binetze, iertare cer. Cred ca mi-ati pus neste intreba

 • 49
  Zacheu :

  Cred ca mi-ati pus niste intrebari si incerc sa raspund :
  Asa cred eu si nu stiu, ori nu pot pricepe mai mult; de pe vremea lui Enos Genesa 4.26, cand au inceput oamenii sa cheme Numele Domnului si pana mai ieri exista diferenta intre inchinare si distractie, intre ruga si destrabalare, evlavie si petrecere. Nu stiu eu cine ce mandat are si nici de la cine, dar am vrut doar sa va spun ca militez pentru pastrarea lucrurilor la locul lor, pentru ramanerea in credinta sfintilor. Nu, n-am vrut sa va supar, asa ca bucurati-va fratilor, bucurati-va si cantati, inchinati-va Domnului in smerenie si potrivit cu randuiala Scripturii. Domnul Sfant sa va dea calauzire si sa va indrepte inimile spre sfintire.

 • 50
  Dan H. :

  “Io mi-s Doamne pui de Dac / nu ma tem de niciun drac”
  Genial!!!!!
  Acum, serios vorbind: toata chestia este slabuta – versuri, interpretare, etc. Eu as cataloga-o mai degraba ca “nepotrivita”. Termeni ca “demonic”, “satanic”, etc., mi se par exagerati.
  Mai oameni buni, cand o sa pricepem odata ca nu suntem americani si nu ne traim crestinismul pe un teritoriu “blank”. Exista un anume context cultural-religios (est european si ortodox) in care suntem chemati sa ne miscam. Imi imaginez cum ar reactiona colegii mei de birou daca ar vedea circul asta si dupa aceia i-as invita la o astfel de manifestare/biserica…
  Argumente de genul “David a dansat” ma fac sa zambesc – le foloseam si eu candva… David a facut multe alte lucruri. Si nici macar nu sunt impotriva dansului. Intrebarea (intrebarile): de ce, cum, cu ce pret, care sunt consecintele?

 • 51
  Dan H. :

  Demonic mi se pare sa-ti manipulezi turma, sa-i prostesti pe straini ca sa ti-i faci sponsori, sa-ti infigi copiii in functii de conducere in biserica, fie ca au sau nu vocatie, sa colaborezi cu securitatea si dupa aia sa dai lectii despre cum ar trebui sa ne sacrificam pentru cauza Domnului, sa-ti ei diploma de licenta/master/doctorat cand stii teologie nici pana la genunchiul broastei.
  Chestia de mai sus este….nepotrivita, pur si simplu.

 • 52
  ema :

  multumesc gaby…si pe voi Domnul Isus sa ne dea putere si biruinta ca nu e usor cand ai nostrii ne ataca…

 • 53
  ema :

  si aveti grija caci de pe acum vor aperea tot felul de dracii..

 • 54
  carmen :

  am citit cateva comentarii de aici…si..nu sunt surprinsa deloc…cateva referinte importante am de impartasit cu voi:

  Vechiul testamen:
  28 TOT Israelul a suit chivotul legământului Domnului cu strigăte de bucurie, cu sunete de goarne, de trâmbiţe şi de chimvale, şi făcând să răsune lăutele şi harpele.

  29 Pe când intra în cetatea lui David chivotul legământului Domnului, Mical, fata lui Saul, se uita pe fereastră şi, când a văzut pe împăratul David sărind şi jucând, l-a dispreţuit în inima ei.

  11 În vremea aceea voi ridica din căderea lui cortul lui David, îi voi drege spărturile, îi voi ridica dărâmăturile şi-l voi zidi iarăşi cum era odinioară,
  Fapt 15.16-17;
  12 ca să stăpânească rămăşiţa Edomului şi toate neamurile peste care a fost chemat Numele Meu, zice Domnul care va împlini aceste lucruri.
  (amos 9)

  Noul testament:
  13 Când au încetat ei de vorbit, Iacov a luat cuvântul şi a zis: „Fraţilor, ascultaţi-mă!
  Fapt 12.17;
  14 Simon a spus cum mai întâi Dumnezeu Şi-a aruncat privirile peste Neamuri, ca să aleagă din mijlocul lor un popor care să-I poarte Numele.
  Fapt 15.7;
  15 Şi cu faptul acesta se potrivesc cuvintele prorocilor, după cum este scris:

  16 „După aceea Mă voi întoarce şi voi ridica din nou cortul lui David din prăbuşirea lui, îi voi zidi dărâmăturile şi-l voi înălţa din nou” (fapte 16) -hotararea bisericii primare. studiati biserica primara

  21 În ceasul acela, Isus S-a bucurat în Duhul Sfânt şi a zis: „Tată, Doamne al cerului şi al pământului, Te laud pentru că ai ascuns aceste lucruri de cei înţelepţi şi pricepuţi, şi le-ai descoperit pruncilor. Da, Tată, fiindcă aşa ai găsit cu cale Tu. (luca10) – indiciu: insistati asupra cuvantului “s-a bucurat” in limba originala

  23 Dar vine ceasul, şi acum a şi venit, când închinătorii adevăraţi se vor închina Tatălui în duh şi în adevăr; fiindcă astfel de închinători doreşte şi Tatăl. (ioan 4)

  daca aveti timp cititi versetele in context (!) si veti intelege mai mult. raspunsul e in Biblie. DUMNEZEU sa ne lumineze fratilor..ca degeaba incercam noi singuri

 • 55
  ionela :

  niciodata la satan nu ia placut cum se manifesta david in prezenta lui dumnezeu….de ce? pentru ca david se manifesta dupa placerea lui dumnezeu….si ce facea david sa fie placut lui dumnezeu? binenteles ca scrie clar biblia ca juca zi si noapte….cine se afla sa comenteze ca nu e biblic acest dans in prezenta lui dumnezeu,eu va sugerez sa cititi in ps 150 si veti gasi exemplele de laude care ii plac lui dumnezeu…scrie clar ,,bateti din palme toate popoarele” daca te consideri poporul lui atunci bate cu cea mai mare incredere…scrie clar in ps saltati de bucurie,strigati de bucurie, jucati in fata tronului lui dumnezeu….
  asta este lauda de care dumnezeu se bucura…pentru toti cei care judeca…cercetati cuvantul inainte de a judeca…si vedeti ce parere are dumnezeu despre oameni care striga si danseaza in fata lui…..

 • 56
  fa diez :

  Ţine de bun simţ şi de cultură minimă să ne dăm seama că-n biserici nu se cântă melodii de pahar, nici nu se ţopăie “a la turca bre…” Astfel de formaţii îşi bat joc în primul rând de ei înşişi. Nici măcar n-ar trebui comentaţi, darmite ascultaţi!!!

 • 57
  GABY :

  Nu conteaza foarte mult ce spune Sany .Pentruca el nu sia dat viata pentru nimeni .Domnul Isus sia dato iar voi care vreti sal urmati nu aveti decit .Iata ce spune Dumnezeu despre Dans .Exodul cap 32 cu 7
  Domnul a zis lui Moise Scoalate si pogoarate;Caci poporul pe care l-ai scos din tara Egiptului S-a stricat.
  vers 6
  A doua zi .sau sculat dis de dimineata ,siau adus arderi de tot si jertfe de multumire, Poporul a sezut de a mincat si a baut , apoi sau sculat sa joace .
  vers 10
  Acum lasa-MA Minia Mea are sa se aprinda Impotriva lor sii voi mistui .
  Fara suparare minia Lui Dumnezeu vine si tineti minte si notativa pe o hirtie caci in curind vine si pedeapsa si atunci no sa mijloceasca Sanny pentru voi caci ati adus ocara Lui Dumnezeu /
  Aceasta miscare ete Globala si se chiama New Age Masoneria care se ocupa de tineret sal departeze de Dumnezeu .
  Amos Cap 8 .Atunci tinerii vostri si tinerele voastre vor cauta cuvintul Lui Dumnezeu Dar nul vor gasi.Vor pribegi de la o mare la alta ……
  Ei care jura acum pe pacatul Samariei .

 • 58
  GABY :

  Matei cap 14 cu vers
  Dar cind praznuia ziua nasterii lui Irod .fata Irodiadei a jucat Inaintea oaspetilor si a placut Lui Irod ,
  Si drept cadou a primit capul lui Ioan
  Deacea Irozii si astazi Danseaza aceasta lea ramas Mostenire de la Irod ,si de la Israel care au platit pacatul cu trei mii de suflete

 • 59
  GABY :

  Apocalipsa cap 6 cu vers 12
  Cind a rupt Mielul pecetea a sasea ,mam uita si iata ca sa facut un mare cutremur de pamint .Soarele sa facut negru ca un sac de par .si luna sa facut toata ca singele .
  13 Si stelele au cazut din cer pe pamint , cum cad smochinele verzi din pom .cind este scuturat de un vint puternic .

  Ce reprezinta aceasta .A sasea pecete ,exact timpul care traim noi .Soarele si luna sint parintii dupa cum a visat si Iosif ,Iar stelele Copii sau tineretul
  Deci parintii nusi vor mai da lumina iar copii vor cadea de la credinta cu gramada .
  Apocalipsa cap 3 cu 14 pina la 22
  Vorbeste despre ce urmeaza in continure sii foarte aproape
  Ingerul Bisericii reprezinta Conducerile cares in frunte .si care se lauda cu catedralele ce leau construit si bogatiile ce leau strins de la cei prosti care leau dat
  Vers 16 Dar fiindca esti caldicel ,nici rece nici in clocot te vars din gura Mea .Fara suparare vor fi varsati ca si preotii din vechi
  Cum sa ajuns la caldicel .Au venit tot felul de Teologi micinosi si au amestecat ferbintele cu recele si ajuns caldicel cum le place la tot felul de lighioane sa se scalde si exact ce vedeti .Rodul OLOGILOR LUI DUMEZEU DEJA SE VEDE .
  Batrinii nu sint bagati in seama decit odata pe an li se da si lor cite un PROGRAM CIND TINERETUL DEJA ESTE BEAT PE LA CASELE LOR DUPA O NOAPTE DE URLETE ZIS COLINDE .

 • 60
  GABY :

  WARNING ????WARNING ?????WARNING

  FRATI ROMANI DE PRETUTINDENI ACEASTA ESTE MISCAREA NEW AGE UUITATIVA PESTE TOT PAMINTUL CUM SE ADUNA PRIN ORASE CINTA CINTECE DE ALUI MICHAEL JACKSON CARE SPUNE DE UN DUMNEZEU IN ELE DAR NU DUMNEZEUL ADEVARAT CI DUMNEZEUL MASONILOR.
  TEOLOGII IS FINANTATI DE MASONI SA ADUCA PRAPADUL INTRE CRESTINI
  IN USA SINT DOI CARE II STITI EMILIA HUTARU SI DANIEL HUTARU PLATITI DE MASONI SI CARE AU DISTRUS O GRAMADA DE TINERET .
  CHIAR IN TIMPUL CE SE ROAGA PENTRU TINERET SA PRIMEASCA DUHUL SFINT CHEAMA DUHURILE PESTE EI CELE MAI PERICULOASE
  II AUZI IN TIMPUL RUGACIUNEI (COBRA SI ANCONDA )

 • 61
  Stef :

  IA uite, ni s-a coborat Apocalipsa din Biblie si ne-a lasat un comentariu. WOW! Nu, acum serios, sunteti penibili – mai bine ati merge si ati face ceva util pt societate, ca dragoste vad ca nu aveti, sa corectati in dragoste habar nu stiti. Iar de cultura si deschidere ce sa zic. Si cica calvinism-liberal…etc? Pai ce vrei sa fie umanism? Predestinare e ceva real, frate.

 • 62
  ghfhfgh :

  *facepalm* @msj 60
  in ce spui tu acolo nu simti prezenta lui Dumnezeu..in inchianrea davidica o simti? ia vezi
  cand vad cat de orbi sunteti si cu biblia in fata ma crucesc nu alta…recititi versetele de mai sus. si inca o data. si inca o data.

 • 63
  carmen :

  Doamne ai mila de toti. de fiecare data cand intru, vad ca se trezeste unul mai iluminat care doreste sa atraga atentia asupra adevarului lui…nu pardon. sa-si impuna adevarul! prin semne de exclamare :)) Haideti mai bine sa-L intrebam pe DUMNEZEU (judecatorul suprem) daca e bine sau nu. si pentru ca avem o relatie PERSONALA cu El, ne va raspunde.

 • 64
  carmen :

  Fiti binecuvantati Sunny si echipa pt lucrarea pe care El o face prin voi

 • 65
  ionela :

  cel mai bine dragi mei e sa cercetati scripturile…si nu il judecati pe sunny pentru ca nici unul din voi nu stie relatia lui cu dumnezeu…

 • 66
  ema :

  mai fratilor…daca s.ar cobora apocalipsa pe pamant poate v-ati da seama cate lucruri sunt pacate iar noi le consideram ceva normal..,nu imi ziceti ca asta e lucrarea Domnului pt ca ele sunt cu pantaloni si capul gol ei cu de alea pe cap tocmai invers cum scrie in Biblie…apoi si Dumnezeu si ac si satan ce cantare e asta mai fratilo?mai bine cantam cantari de pocaiti sau daca tot va plac astea mai bn nu ziceti la nimeni.penticostali,,,mai asteptam sa se pocaiasca lume si la noi e haos…nu vrea nimeni sa atraga dreptate asupra lui adevarul e adevar,dar normal ca zgarie firea,,,

 • 67
  fa diez :

  Carmen, intre penticostali se face diferenta intre “bâlci” si “biserica”, la voi nu?

 • 68
  ema :

  Fratilor inca o data m-am uitat la acest cantec…credeam ca nu is atata de orbi spiritual pocaitii dar m-am inselat cu Biblia in mana dati dreptate acestor lucruri..sa zis mai sus de David ..ok unde scrie ca David si-a adunat un numar mare ca el face concert?unde scrie ca femeile au voie sa candte in pantaloni si capul gol?unde scrie ca barbatii au voie sa cante cu palarie de aia adica cu cap acoperit???unde scrie in Biblie ca unu din copii Domnului a zis:haideti sa facem aici o hora haideti haitetii hei hei unde???si asta este cantare in Duhul Sfant???asta e discoteca fratilor.asta e o batjocura nu imi ziceti mie ca stie Dl ce face pt El ca se vede face discoteca si hore…fratilor asa de mare e atipirea?nu vreti sa va treziti?mai e putin si vine Domnul ce o sa ii ziceti?ca ati fost de acord cu dicoteca?cand o sa zica:cand a a fost ultima cantare la care ai plans ce o sa ii ziceti?aveti raspuns…asta o sa ii ziceti:pai Dosmne sti acum nu mai suntem pe vremea fratilor batrani acum lumea sa schimbat …dansam .bem facem ce vrem ca doar ne cerem iertare si tu cum esti bun ne ierti..aveti curaj?daca da continuati cu sunny ca veti merge in locul cel mai de sus al raiului daca creeti ca e bn daca nu aveti curaj e vremea sa va treziti tinerilor…care e aici are un dar?care e aici a cantat o cantare in Duhul Sfant ultima data?etc..nu zic ca nu mai sunt tineri care au legatura cu Domnul dar vai vai multi is e fatadaIsus are nevoie de lacrimi pt Romania nu de concerte tinerilor,,,Domnuul sa lucreze si sa inceapa cu mine .

 • 69
 • 70
  GABY :

  Ionela si Carmen nici intrun caz nu vrea nimeni da aici sa aiba relatia voastra cu Dumnezeu .Doar nu ati vrea sa spuneti ca aveti pile la Dumnezeu Si osa treaca cu vederea nebunia voastra cu Sanny si osa scoata pe sfinti din rai si sa va inzburde pe voi .Oricum intoarcere nu aveti va asigur caci traim LEPADAREA DE CREDINTA .Si cu mila sa cam terminat Urmeaza Minia Lui dumnezeu si atunci veti vedea .Apocalipsa cap 3 cu 9 .IATA CA ITI DAU din ceice sint in sinagoga SATANEI ,CARE ZIC CA SINT iudei si nu sint ,ci mint ;iata cai voi face sa vina sa se inchine la piceoarele tale sa stie ca te-am iubit .
  EXACT ASTA SE INTIMPLA INTRE VOI .o sINAGOGA A SATANEI SI VRETI SA SPUNETI CACI SINTETI URMASI A LUI DAVID .CRED Ca daca sar scula DAVID VAR PUNE PE TOTI LA ZID CACI Ii faceti numele de ris .

 • 71
  AL Capone :

  Inteleg ca este mai usor sa sari in sus””

  decat sa traim o viata de CRESTIN

 • 72
  fa diez :

  Sa ne aşteptam la: sârbe, geamparale, si manele, după tâpuriturile de mai sus?

 • 73
  Mircea :

  Nu este gresit a judeca interiorul dupa exterior. O facem in fiecare moment din viata . Dupa postura, felul in care te asezi la masa , dai maina , gesticulezi , vorbesti si de ce nu, cum canti .Versurile ieftine ale cantecului repetat pana la plictiseala sunt adresate unei audiente confuze , fara experienta ,lipsita in mod vizibil de discernamant spiritual.
  Nu ma gandesc prea mult daca este ceva “primit de Dumnezeu “.El nu se uita la palaria saltareata plina de duh si nici la zbenguiala celor celor chemati la hora. Pe vremea mea se spunea ca la Oseni hora nu e hora daca nu se lasa cu doua trei taieturi .Sper ca vremurile sunt putin diferite si faptul ca nu s-a terminat cu cate lesinuri spirituale imi da de gandit daca” lucrarea ” a fost completa.

 • 74
  Gelula :

  Urmeaza si lesinul

 • 75
  Mircea :

  As vrea sa cant sa salte palaria
  Bocanci sa rosteasca liturghia
  Dezlantuit de-a voastre veche rituri
  Sa ma inalt mai sus spre albe piscuri

  Inebunit in ritmuri de chitara
  As vrea ca inima din piept sa sara
  Sa ma asvarl in sus din grea genune
  As vrea si eu, sa am un rost in lume

  In ritm de dans salbatic pe o bara
  As vrea sa urle sufletul in zare.
  Si sa cuprind in mine vesnicia
  Sa imi topesc amarul si pruncia.

  -As vrea si eu, raspunse Vesnicia
  Un dans in al tau suflet si iubirea .

 • 76
  fa diez :

  Nici n-ar fi atat de pacatosi, Mircea, ăia care-ar chiui acasa, pocaiti fiind, precum sunt tâpuritorii din biserici care dau acestor apucături lumesti o nota de sfintenie, dezlegand in acesti tineri naivi calea larga a rostogolirii catre iad. Opriti-va dragi tineri!

 • 77
  petre :

  Dumnezeu sa va de-a lumina asupra cuvantului Sau…

 • 78
  Grig :

  Ba, si voi ati inceput? Ati vazut ca are trecere scandalul de gen can-can de pe blogurile pastorilor americani (care, din lipsa de bagare in seama, batjocoresc pe cate unu, ca sa aiba trafic pe blog). Nu credeam ca si voi, de la “pasi”, sunteti la nivelul asta. Nu credeam… Dezamagire totala…

 • 79
  AL Capone :

  Muzica plăcută lui Dumnezeu

  Muzica a fost numită „cea mai veche şi mai naturală artă dintre toate artele frumoase“. Ca şi limbajul, muzica este un dar remarcabil care îi deosebeşte pe oameni de animale. Muzica stârneşte emoţii. Ea poate să încânte urechea, să stăruie în minte şi, mai presus de toate, să îi facă plăcere lui Dumnezeu.

 • 80
  4bb4 :

  Pentru numele Domnului vai si amar…
  Pacat ca nu se percepe cu adevarat ce inseamna a-L lauda…

 • 81
  AL Capone :

  Să alegem cu înţelepciune muzica

  Selectarea muzicii existente este un lucru derutant. Copertele compact-discurilor sunt realizate în aşa fel încât să-i determine pe clienţi să cumpere tot felul de înregistrări muzicale. Dar, dacă un închinător al lui Dumnezeu doreşte să-i fie plăcut Lui, el trebuie să fie precaut şi să facă o alegere înţeleaptă pentru a evita muzica vocală şi instrumentală care este inspirată din credinţele religiei false sau care se concentrează asupra imoralităţii sau a demonismului.

 • 82
  AL Capone :

  Cu gura lauda pe Domnul, dar inima este departe de El…..

  Pentru ca lauda noastra sa fie primita, inima noastra trebuie sa fie predata in totalitate lui Dumnezeu, si-atunci mainile noastre le putem ridica

  in semn de multumire si glorie !

 • 83
  AL Capone :

  Diavolul s-a dus la Dumnezeu sa dezbata tema cantarilor:
  __

  “Isuse” – zice Diavolul – “muzica mea si cuvintele Tale”.
  “Nu Diavole, nu impart nimic cu tine” -zice Domnul.

 • 84
  illuminati :

  Doamne … ce e si asta ?:( o nebunie hai ca nici ortodoxsii nus normali =)) da nici asta nui … folk si muzica crestina vai … oricum o mare prostie … una e muzica religioasa care ar trebui sa fie linistitoare si una e … sa sari sa dansezi si asa mai departe auzi tu rock , rap , folk crestin o mare nebunie

 • 85
  LIDIA :

  AL Capone com.81-83 subscriu la cele relatate de tine.
  DUMNEZEU sa te binecuvinteze din abundenta

 • 86
  AL Capone :

  Nu e spre cer altă cale,
  Mergi cu Isus întruna:
  Numai pe urmele Sale
  Poţi dobândi cununa.

 • 87
  Alin :

  Asta e doar varful de iceberg. Mai incolo o sa vina spagatele si dansul din buric…toate spre slava Domnului, pentru ca nu-i asa, tot ceea ce faci sa faci ca pt Domnul?!

 • 88
  Claudia :

  Alin la care barbat nu ii place spagatul tu crezi ca lui Isus nu ii place?

 • 89
  AL Capone :

  Efectele psihologice: studiile psihiatrice au demonstrat că rock-ul produce la anumiţi indivizi următoarele patologii:

  Modificări ale reacţiilor emotive, care merg de la frustrare la violenţă incontrolabilă.
  Pierderea capacităţii de concentrare. Tulburări de memorie şi de coordonare neuromusculară.
  Pierderea propriei voinţe.
  Stare hipnotică sau cataleptică, care transformă persoana într-o specie de zombie
  Supraexcitare neurosenzorială care produce euforie, autosugestie, isterie şi inclusiv, halucinaţie.
  Stări depresive (care merg de la nevroză la psihoză, mai ales combinate cu droguri).
  Prin ascultarea zilnică: tendinţe de suicid şi omucidere.
  În timpul concertelor: automutilare, autopedeapsă şi, de asemenea, impulsuri irezistibile de distrugere, vandalism şi răzvrătire.

 • 90
  AL Capone :

  Creştinii trebuie să adopte un stil de viaţă diferit, nu de dragul de a fi altfel, ci pentru că Dumnezeu i-a chemat să trăiască conduşi de principii. Modul de
  viaţă la care El i-a chemat îi face în stare să atingă cel mai înalt potenţial al lor de creaturi ale Lui, făcîndu-i eficienţi în slujba Sa. Modul lor de viaţă distinct face, de asemenea, să înainteze misiunea lucrării lor, să slujească lumii, să fie sarea ei, lumina ei. Ce valoare mai poate avea sarea fără gust sau lumina ce nu se deosebeşte de întuneric?

 • 91
  Claudia :

  Si mai ales ca toate femeile ii sunt miresele lui ISUS el in biblie e legitim cu ele. Sa ne mai si radem bine ca daca el e si tatal si fiul datorita duului din el duhul Dumnezeu isi face fetelel lui mirese, dar cum ortodoxi fac pe maicute si mirese totul e posibil ca Isus sa aleaga si pe mama lui de mireasa.

 • 92
  Gelula :

  Care este treaba cu miresele ! halucinanta explicatie

 • 93
  elisei :

  mergeti dracului de pe acuma in iad ca ori acuma ori mai tarziu tot acolo mergeti

 • 94
  AL Capone :

  Lenin a avut perfectă dreptate. “Religia este opium pentru popor”. Drog. Narcotic pentru conştiinţa care încearcă să scape de păcate prin ritualuri. Rituri. Tradiţii. Slujbe. Cântări. Servicii. Programe. Dogme. Jertfe şi sărbători. Sfinţi şi muceniţe. Canoane şi autoflagelări. Penitenţe şi spovedanii. Prescuri şi icoane.
  Lista poate continua.

  Avem fiecare una.

  Mă uit la noi. La cei religioşi.

  La cei ce reclamăm moştenirea crucii. La noi toţi, indiferent unde ne-am afla. La toţi creştinii ţării. Tradiţionalişti sau liberali. Stricţi. Simpli. Istorici. Recenţi. De sus sau de jos. Botezaţi de mici sau la maturitate. Milenişti sau amilenişti. De duminica sau sâmbăta. Evanghelici. Mistici. Pragmatici. Cu robe. Cu gulere. La costum cu trei nasturi. Fără cravată. Carismatici. Născuţi din nou. Cu succesiune apostolică. Cum doriţi. Nu cumva ne drogăm cu formele noastre de închinare? Nu cumva am ajuns să le considerăm paliative contra păcatelor? Produsul religiilor noastre este mai degrabă slujba sau “programul” religios, decât caracter asemănător lui Christos. Şi când larma slujbei se ridică spre cer, divinitatea Îşi astupă urechile.
  Sărbătorile şi slujbele şi programele, ritualurile şi închinările nu pot sta alături de lipsa de caracter.

  Dreptatea şi neprihănirea trebuie să fie ape limpezi care să curgă viu şi etern de sub altarul religiilor noastre.
  Nu contest forma închinării nimănui. Nici o formă de închinare înaintea lui Dumnezeu nu poate fi păcătoasă în sine. Contexte culturale şi sociale cer forme diverse de închinare. Dumnezeu ne-a creat diferiţi şi exprimarea inchinării noastre înaintea Sa trebuie să exprime diversitatea creaţiei. Păcatul constă în practicarea formei fără caracter reînoit prin Cruce.
  Crucea lui Christos este şi rămâne singurul mijloc pentru iertarea păcatelor. La cruce, sângele divin spală păcatele iar instrumentul morţii îl va crucifica pe păcătos. “Am fost răstignit împreună cu Christos, şi trăiesc… dar nu mai trăiesc eu, ci Christos trăieşte în mine”, spunea apostolul Pavel (Galateni 2:20

  Avem nevoie de iertarea Celui ce-a murit pe cruce pentru răscumpărarea noastră. El în noi, “nădejdea slavei” este garanţia unui caracter nou, dinamic, tot mai asemănător Lui. El a venit să ne scape de păcate şi de religia care în loc să ne conducă la El, ne amorţeşte simţurile torţionate de păcate.

  Instrumentarul religiei mele, indiferent cât de elaborat este el de scurgerea timpului şi de confruntarea cu contextul cultural, este mijlocul prin care un caracter schimbat se închină în duh şi adevăr Dumnezeului celui viu, sau este instrumentul morţii sale lente şi sigure sub auspiciile religiei sale în cazul în care este folosit fără o schimbarea radicală a lăuntrului prin Christos.
  Educaţia produce păcătoşi cu diplomă. Religia, păcătoşi religioşi. Numai Christos poate face oameni noi.

  Religia oamenilor născuţi din nou este muzică plăcută pentru cer.

  Indiferent cu ce instrumente se cântă.

 • 95
  AL Capone :

  Muzică rock creştină?
  DEOARECE ELEMENTELE TIPICE ALE MUZICII ROCK, şi anume:
  – ritmul accentuat
  – repetarea monotonă a unor părţi de melodie, armonie şi ritm,
  – volumul exagerat
  – formele de exprimare dezordonate, extatice
  SUNT ÎN CONFLICT CU ORDINEA CREAŢIEI LUI DUMNEZEU, deoarece această muzică produce adesea efecte ameţitoare şi hipnotice, transpune în transă şi în extaz distrugător, şi deoarece noţiunea „rock” este încărcată cu prea multe conotaţii negative,

  NU POATE EXISTA O MUZICĂ ROCK CREŞTINĂ sub pretextul că tineretul este atras mai uşor la Evanghelie.

 • 96
  Remus :

  elisei 93,

  daca vei starui in aceasta atitudine, tu vei primul care vei ajunge acolo !!!

 • 97
  Ema :

  Ne luptam sa nu ajungem dar tu dacă esti botezat cu vorbirea asta vei ajunge înaintea noastră sigur..elisei o bn ar fi sa fi un elisei

 • 98
  Claudia :

  unul intreaba ce este cu miresele? viata pe care avem din cele 4 elemente ale universului si tot odata ele sunt divine, ma refer ca din aer sa facut cele 3 materi, apa lichida praful solida si lumina este si culoare in toate si este tot umbra ca aerul. Bine ca toate se pot face iar aer si iar materie. Prima materie este aerul aceste elemente ,materie este si in corpul nostru. Desigur viata este o gluma si o joaca a divinitati, desigur ei vor sa si rada. Si chear si aceste materi sunt constiente. Isus cearta marea si vantul il asculta. Deci vedeti vantul care este aerul si marea apa intelege pana si vorbirea nostra. Dar totusi ei decid totul si in toate vedem perfectie matematica forma geometrie, si faptul ca se repeta mereu nu poti spuna ca univdersul nu are intelepciune. Ma refer la plante minerale animale si oameni. Desigur Dumnezeu spune ca a facut stelel soarele luna. El doar spune si vedem rezultatul dar pana el a spus desigur a fost o intelegere a materiei universului.

 • 99
  David :

  Nu mă leg de muzică şi de ritm; astea ţin de gusturi şi de educaţia în domeniu.
  Dar de ce Doamne iartă-mă trebuie să fie întuneric în sala de ” spectacol” ? Ştiut fiind că numai un anumit gen de fapte se săvârşesc în întuneric. Ce caută pe scenă în spatele “muzicanţilor” acele fete care se rup în figuri ? Şi ce e cu dezmăţul ăla din sala întunecoasă ?
  M-am uitat bine , prin toate colţurile, am văzut bulucul, şi oameni entuziasmaţi. Dar nu ştiu care a fost sursa entuziasmului că pe Isus nu l-am văzut acolo.
  Poate că şi dintr-ăştia vor zice în ziua aceea ” Doamne pâi noi am cântat şi dansat în numele Tău”. Tare mă tem că răspunsul pe care îl vor auzi va suna binecunoscut- “Plecaţi de la Mine voi făcători ai fărădelegii că niciodată nu v-am cunoscut “. Am mai văzut în alt context pe una ( nu-i dau numle) care prin 1999-2000 a fost la noi la biserică şi a cântat fiind la începutul ” carierei” muzicale. Fata cânta cu atâta patos şi pioşenie de parcă era o maică stareţă. De câţiva ani am văzut că şi-a schimbat registrul .. şi înfăţişarea deoarece s-a Shakirizat. S-a tunat fata prin părţile esenţiale şi şi-a umflat buzele de parcă mai tot timpul este bosumflată. Să nu uit , şi-a tras şi freză a la Shakira.
  Pentru că în unele biserici s-a cam dus Duhul Sfânt, se încearcă umplerea golului cu spectacole şi alte minciuni şi surogate.
  Păcat că suntem în postura de a supune discuţiei dacă este bun sau rău un astfel de moment muzical dezmăţat din care Dumenzeu lipseşte cu siguranţă.

 • 100
  David :

  Claudia îmi pare rău că te dezamăgesc, dar opreşte-te din scris până nu-ţi dai pe faţă toată arama. Mă exprim aşa pentru a fi cât de cât elegant şi să nu-ţi zic pe nume.

 • 101
  Remus :

  O emisiune interesanta care trateaza subiectul muzicii hip-hop si rock !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=6vEGdSpJJTs

 • 102
  GABY :

  Tineti minte un lucru Satana nu se teme niciodata de cintat .Satana se teme de cei care predica cuvintul Lui Dumnezeu nestirbit si adevarat .Nu am vazut pinan prezent sa fie cineva arestat ca a cintat ,se cinta dea-lui Gheorghe Vasile ,Tranca ,Chibici .Puha,Si adevarul ca sint dea-le lor .Dar uitativa si comunistii si in istoria crestinilor arestati au fost cei care propavaduiesc adevarul .Chiar in USA unde e atita libertate in Arizona a tabarit politia si a atrestat si amendat pe stapinul casei unde se facea studiul Biblic si era Adunare formata in casa Biblica ,In Sinagogile mari care sint Religii de guvern nu le are nimeni grija ca si Satana a inceput sa doarma pe acoperisurile lor .Incercati si faceti cum a fost la inceputul crestinismului si veti vedea ca prigoana incepe chir de la cei din fruntea Sinagogilor nu conteaza ce cult ar fi el ,
  Biblia nu spune nicaeri altceva decit adunarea din Casa lui Marcu .Adunarea din casa lui Simon Adunarea de pe marginea Apei ,si putem continua .Faceti incercare aceasta si veti vedea cum va numesc fratii dinainte (Dezidentii)macar ca nu ai intentii Dezidente ,

 • 103
  GABY :

  De ce va suparati pe Elisei cind a spus un adevar chiar cum este Ori acuma ori mai tirziu totuna este .Ceati face daca lati vedea pe Domnul Isus Spunindui Lui Petru Inapoia mea Satano sau lui IUDa Nam ales eu pe cei 12 si totusi unul din voi este un Drac,
  1 Timotei cap 4 cu vers 1 Dar duhul spune lamurit ca in vremurile din urma .unii se vor lepada de credinta ca sa se lipeasca de Duhurile inselatoare si de invataturile dracilor
  abatuti de fatarnicia unor oameni care vorbesc miciuni ,insemnati cu ferul rosu in cugetul lor .
  Aici nu este vorba de oameni?

 • 104
  GABY :

  Eu cred ca el se refera la cei cu cintatul demonic si nu la altceva si el insusi poate sa spuna la ce sa referit.

 • 105
 • 106
  Claudia :

  si de arama pe care o sa o vezi pentru ca deja tu o vezi nu mai pot eu. David, nu am nevoie de predici in care eu sa fiu indreptata, ce este bine si ce este rau, pot si singura sa decid binele si raul. Dar ceai ce eu am vrut sa scriu daca nu iti convine ce scriu nu citi si nu face tu pe desteptul tu poti scrie tu nu. Lasai pe fiecare in pace. Poate este mai bine sa va dati seama cine sunteti si din ce materie ce se intampla cu voi dupa ce nu mai sunteti si ce ati fost inainte dea fi oameni. Care sunt promisiunile facute omului din partea materiei care este in voi toti. Apa praf,lut si culoare=lumina, din care materia prima aerul lea facut. Desigur Isus spune o sa ma intorc cand am pentru voi ceva foarte fain pregatit. Desigur si el incearca de toate si totul se poate strica si face din nou pana la infinit numai culorile cate culori ca nuante are. Orce este posibil si totul se poate. Dar faptul sa raman putin la o mireasa pentru Isus si cele scrise in apocalipsa. Ca mirele o sa vina sa isi ia mireasa. Desigur daca vedeti voi ce omul pregategateste este totul de ras. Bine ca nu este omul ce este aerul din noi care ne face scenari. El Dumnezeu face barbatul si face femeia pana la urma. Era foarte concret fiecare barbat are femeia lui dar dupa ce se face nasterea se incurca lucrurile in asa fel in cat Dumnezu vrea sa faca pe unsul sau pe om cu cunostinta lui Dumnezeu si sa il aduca inainte. Acum el este oml ales Isus este facut si fara tata pentru ca el este si tatal omeniri. Pana la urma cine va lua locul de mireasa vecinica, daca barbatul va fi in vecinicie cu o femei langa el. Biserica lui Isus trebuie sa aiba un botez ceai ce vesteste Ioan Botezatorul dar cuvantul de botez este numele tau prin botez esti adica acum nu conteaza cuvantul botez spune mai multe. Dar orce botez este filozofia este ca femeia poate fi oricand mireasa lui Isus. Si de mai mult de 2000 de ani tot nu sa gasit o femei pentru Isus. Este totusi o mare bataie de cap pentru Isus. Cum isi va gasi mireasa vecinica? bine ca noi ca barbat si femeie faptul ca nu stim ca suntem vecinic ori o sa fim candva nici nu ne punem intrebarea acesta. Dar totusi ce este adevarat? Are fiecare barbat si o femei a lui pe veci gandita dinainte de univers ca materie, ori dupa ce alege Isus puteti alege si voi.?

 • 107
  Remus :

  Iata aici explicatii despre muzica hip-hop si rock, a unui fost cantaret de hip-hop !!!

  http://www.youtube.com/watch?v=My1xhiuMWLc

 • 108
  Gelula :

  106 Sper sa nu
  visez urat

 • 109
  Ema :

  A spus Alin ca e doar vârful de iceberg si ii dau mare dreptate pt ca sunt in curs de desfăşurare multe clar doar ca satan are si el răbdare nu le face pe toate deodată înţelege-ţi??dacă le-ar face toate într-o săptămâna ne-am da seama de multe realitTi..2.alzis Claudia ca La Isus nu iar place sa dea femeile din buric dacă nu gresesc nu iar place sigur,credeţi ca Isus pofteste o femeie??plus noi toti Care vom Ajunge in Rai suntem mireasa lui toti impreuna nu doar femeile..referitor La elisei imi cer Scz daca am Interpretat gresit,credeam ca se Refera La fei Care sunt contra acestor Lucruri pacatoase..touts nu e vb sa dracuim Mai bn ne-am ruga pt Tara asta a noastra..iar pt Gabi:Satan nu va fugi nici de cantari doar cand vow canta ca David cum avem si o cantare de predici nici pe atat..Satan va fugi de rugaciune dar si asta sa nu fie sport sa fue rugaciune…

 • 110
  GABY :

  Ema Orice am face sa ne rugam sau altceva Eu Iti spun un singur lucru din Biblie .Si daca nu se pastreaza ordinea pusa de Dumnezeu nu se va intimpla nimic .Apostolul Pavel spune curat cind zice Can vremurile din urma se vor intimpla atitea lucruri nedorite >Dar spune lui Timotei cap 5 cu Vers 22 Pe tine pastreazate curat .Pe altii nu poti .Cine intelege ferice de el .Pe altii nu se mai poate .Cind corabia sa spart tot el zice Fiecare pe scindura lui .Dar sa revenim la cea ce am vrut sa scriu .Fapte 2 cu 42
  Ei staruiau in invatatura apostolilor ,in legatura frateasca ,in fringerea pIinii .si In rugaciuni .
  Aceste lucruri nu se pot Schimba invers decum is puse .Daca nu este invatatura apostolilor nu se poate face legatura frateasca ,Deci nu te poti uni Cu Io Mi s doamne .
  2 Daca nus cele doua nu poti sa ei cina cu astfel de oameni care nu au pe cele doua .Si daca cele trei nu sint rugaciunea nu este ascultata .Nu le putem inversa .Rugaciunea mea la ora actuala este pentru mine sa nu ma lese Dumezeu intro ratacire ce se vede .Si Dumnezeu sa va ajute sa intelegeti ce vremuri traim .LEPADAREA DE CREDINTA.

 • 111
  AL Capone :

  Fata cu miresele …

  poate scoti” o carte

 • 112
  Ema :

  Da Gabi sunt de acord cu tn…eu ma referral ca nu ii e frica la Satan de o predica ca de orbit e usor pt unu care ia lucrurile usor dar de fapt nici asta nu e usor..deci idea era ca Satan nu se temerity deloc de o cantare de genu asta din contra va introduce si altele,el e f multumit chair daca e si DOmnul pe acolo..intelegi?dar de o rugaciune in Duhul sigur se teme…

 • 113
  Claudia :

  Al Capone o carte in care se va schimba tot ce eu scriu intr-o minciuna nu ma intereseaza. Sunt multi care ei nu are timp sa gandesca si nu are raspunsuri la intrebari, si in loc sa gandeasca pentru ca fiecare face parte din divinitate ma refer la materie apa lut si culoare dar aerul, plus ca avem un corp de lumina aura adica lumina este decupata in forma de om si mai ai si un duh duhul este din aer tot in forma de om aceste tit tine tie corpul cald si in viata. Ai destule surse in corpul tau ca tu singur sa ai raspunsuri la orce intrebare dar nu prea este timp pentru a sta de unul singur intrun loc pe ganduri. Numai in contact cu tine si corpul tau tu de unul singur poti sa te vonvingi de adevarul asolut.

 • 114
  fa diez :

  Al Capone, tu nu te temi ca te iau “miresele” si te poarta prin coclaurile lor? De ce nu stai cuminte in locul matale? Sau esti asemenea lui Ulise si-ti place cantecul “sirenei bântuite”!?

 • 115
  AL Capone :

  Claudia

  VREAU SA FI MIREASA MEA !

 • 116
  AL Capone :

  115 com.

  Esti mireasa vietii mele

  Ce liniste in suflet ma cuprinde,
  Si cerul s-a deschis deasupra mea
  Eu cred ca a venit momentul
  Sa ma destainui, draga mea
  Sa-ti spun ce nu ti-am spus vreodata
  Chiar daca poate tu stiai
  Esti cea mai minunata fata
  In viata mea ai coborat din Rai.
  Cat de frumoasa poti sa fii, iubito
  Ridica-ti voalul sa te pot vedea
  Sa ne-asezam aici la tarmul marii
  In noaptea asta sfanta esti a mea
  Si-a mea vei fi pe veci de-acum incolo
  Si-al tau voi fi mereu, mireasa mea.
  Cu tine vreau sa plec departe
  In alta lumea daca as putea.

  Si soarele a venit sa ne cunune
  Si luna a venit din partea mea
  Pe tine eu te vreau in asta lume
  Pe tine te doresc mireasa mea
  Destinul ne-a unit pe vesnicie
  Si-ti spun acum ca sincer te iubesc
  Sunt martori soarele si luna
  Cu tine viata vreau sa o traïesc.

 • 117
  Mircea :

  Atentie la Capon

  Cand cineva vrea martor soarele ,luna si stelele trebuie sa va fie clar ca individul este El Cabron . Un paj mincinos , un inselator ,sarlatan de clasa .

 • 118
 • 119
  AL Capone :

  “-Tu esti Mircea?”…”-Da-mparate, am uitat sa iti dau bip,
  Dar am stat mult la Rovine, era coada la Agip.
  Nici n-am nimerit din prima, ca nu vin aici prea des,
  Si-am luat-o pe centura, indrumat de GPS.
  Acum am parcat masina. Unde esti?, ca vin la tine…”

 • 120
  AL Capone :

  Sunt la mine in masina si te vad, te-ndrepti spre mine”.
  Si de-ndata ajunse Mircea si urca la turc in jeep.
  Si-ncepu sa ii explice ca nu vrea, cu nici un chip
  Sa isi stranga intreaga oaste la Rovine in campii,
  Si sa lupte pan’ la moarte cu ai turcului spahii.
  “-Baiazide, sti ca-i criza, si-acum viata-i foarte grea,
  Ma gandeam ca sa ne batem,… dar la “Heroes” in retea.
  Sau in loc sa cuceresti, cu armate-al meu popor,
  Nu ai vrea , daca ai wireless , sa jucam “conQUIZtador”?
  “-Cum cand turcii-mi sunt in vama , si-am venit din Istambul,
  Tu nu vrei ca sa ne batem, ca nu ti se pare “cool”?

 • 121
  AL Capone :

  Diamantul este format din carbon Nea MIRCEA

 • 122
  Gelula :

  Cred ca vorbesti din gelozie
  despre Capone
  vrei mireasa lui

 • 123
  Claudia :

  wau Al Capone este cred un cantec a lui Pavel…. cred dar nu sunt sigura. Mersi de cerere trebuie sa ma gadesc si eu si cum tu vrei sa alegi vreau si eu sa pot sa aleg. Dar eu daca trebuie sa traiesc o vecinicie aleg sa fiu de una singura in castelul meu printesa. Eu nu vreau nici un barbat. Pentru mine viata in 2 nu mai are nici un farmec. Desi Isus spune nu se poate Claudia fiecare barbat trebuie sa aiba femeia lui, si invers. Am discutat cu Isus multe ore desprea acest principiu. O sa iti scriu o injuratura ca sa te fac sa intelegi, o sa te fac sa intelegi si injuraturile. { Dumnezeul mami voastre} adica ca Dumnezeu are acea mama ca voi toti. Si Isus si voi aveti aceiasi mama si aceiasi mama sunt eu. In biblie este vorba de o mama a tuturor mama lui inclusiv Isus. Bine Isus este si tatal vostru datorita duhului Dumnezeu si eu sunt tot ace femei datorita duhului din mine mama tutror mai gandestete si tine pentru tine raspunsul. Asa ca nu imi permit ca eu sa mai fiu mireasa copilor mei. Desigur Isus spune suna si pentru mine la fel toate femeile sunt si surorile mele dar si fetele mele si tu esti totusi mama la toti si eu sunt tata adica noi va trebuie sa fim impreuna, am ras mult de Isus. Suntem in cea mai mare dilema incurcata Eu si Isus Dar aerul spune daca nu va aceptati voi 2 o sa primiti oameni noi tu un barbat fara istorie si Isus o femei fara istorie. Nu se poate Isus poate sa alega pe cine vrea el am spus eu. Dar divinitatea a spus ok sa il lasam pe el sa mai caute. Bine ca Isus spune eu te am pe tine Claudia, aprope in fiecare zi. Imi trimite un fulger prin corp uneori in care ma simt perfecta si Isus spune nu vrei sa fi asa de fericita langa mine, eu am spus ok eu si asa nu am pe nimeni si nu vreau pe nimeni eu o sa fiu femeia care o sa se ocupe de tine ca mama ta si tu o sa ai grija de mine ca eu sa fiu de una singura pana voi cere pe acel barbat nou fara istorie. Desigur me mila si de voi si de el pentruca poate totul depinde de mine a face vecinicia pe pamant.
  Dar framantarea mea este si am zis lui Isus eu fac ce spui tu.

 • 124
  AL Capone :

  Puterea elementelor – Focul, apa, aerul si pamantul

  Focul, apa, aerul si pamantul: patru ritualuri de destindere sufleteasca

  Focul

  “Numai daca focul arde in tine, poti sa-l aprinzi si in celalalt”

  Apa

  “O singura picatura de apa ascunde taina oceanului nesfarsit”

  Aerul

  “Vantul este cea mai veche voce a universului”

  Pamantul

  “Nu pamantul le apartine oamenilor, ci oamenii apartin pamantului”

 • 125
  Ema :

  Ma Claudia EU nu prea inteleg ce tot Insiri tu pe aici…ce legatura are cantarea Cu ce tot scri tu lamuritima careva s p Mn:)))si injuraturile nu se pun pe acest Site e crestin

 • 126
  Ema :

  Al Capone:Esti indragostit Tare…Dupa poezia Care ai Act Radare Sa o scri:))))

 • 127
  AL Capone :

  Asa mireasa ” gasesti una la un miliard de fecioare

 • 128
  Oierul :

  Ai uitat sa-mi explici cum au fost create lalelele, Claudia draga. Cum au fost create ? din apa ? din aer ? din praf ? Sa stii ca am sa ma plimb singur printre lanuri…
  M-am suparat ! asa pur si simplu; si m-am supârat rau.
  Si pe tine si pe Capone, pffffuuu mafia !!!

 • 129
  Claudia :

  Ema ce poate fi acea injuratura ca cu toti aveti o mama. Ca Isus are ca mama pe mama vostra. Deci este un tata si o mama pentru voi toti. Cand am avut 11 ani am avut un vis in care am inteles ca o sa aud cea mai frumosa veste din ceruri. Intradevar este frumosa dar nu prea inteleg nici eu ca Ema. Daca am intelege poate injuraturile am intelege cum stau lucrurile. Acum toti vreti doar pe mama vostra mai luati si pe Ema si Gabi surorile vostre printre lalele. Si sa nu mai aud ca va mai criticati uni pe alti. Lasati ca o sa vedeti pana la urma ca toti o sa fiti multumiti de partineri vostri vecinici. Acel fulger cum il numesc eu simtul iubiri este foarte placut Si Isus spune ca o sa ne uitam in ochii partinerilor si toate emotile iti va trece. Vei avea o liniste si fericire fara emoti rele; nervi suparare lacrimi durere, ect. O sa intelegeti si versurile din muzica pana la urma. Ceretiva viata vecinica in gandul vostru si pace si bine in tot universul. A fi pentru totdeauna tineri in univers. Olaru la Capone ii ia pistolul foc. Cand a fost acesta melodie ca pistolul nu mai ia foc si o sa merg la valea calugaresca. Eu habar nu stiam ce se refera in acea melodie si o puneam mereu dar saracu tata spune tu sti ce spune in melodie, nu stiu ce spune tata sa stiu ce nu stiu. Mama spune lasao ca nu stie ia ca tine.

 • 130
  Ema :

  Unde scrie ca ne vom uita in ochii partenerilor?eu dacă ajung acolo vreau sa mă duc direct La Isus crede-mă…si noi avem mame pamantesti dat Isus e pt noi d toate mama tata sora frate…da capone cred …:)

 • 131
  Claudia :

  Ema asa incepe fulgerul se transmite prin ochii. Simtul iubiri nu vrei sa mai lucrezi nimic decat sa il privesti. Si el pe tine. El poate da simtul iubiri la toti dar desigur se transmite putin si de la un timp se plictiseste ingeri sa ne ajute. Dar cand o sa se alega din nou barbatul si femeia o sa fie simtul alfel si va spun ca eu stiu e foarte fain esti asa de Calma si linistita.
  Desigur Isus mai spune ca o sa primim corpuri noi si o sa primi parfum in corp parfumul din timpul lui mirul. Corpurile nostre o sa mirose ca florile. Vedeti pentru aer totul e posibil, cat de repede se strica macarea noastra si primeste miros urat, dar se poate si invers foarte repede se poate face si miros frumos. O sa avem un corp perfect si o sa fim cu toti frumos. Ne trebuie o inaltime frumosa la toti. Isus isi poate face repede cat ai bate din palme ce infatisare vrea el si ce inaltime vrea el. Totul e posibil. El poate fi ori unde si ori cine. Si envazut poate fi unde vrea. Toate cate noi avem si chear si materie mai tare, este tinuta de aer in balonase praful ori apa si culoare focul e culoare portocalie lumina de pe cer este albastra. Si Isus se poate deplasa printrun balon de aer in jurul lui si poate fi nevazut dar prin orce materie aerul se poate face si despica cum el vrea materia si chear si materia tare. Isus si duhul Dumnezeu el spune eu sunt tatal ceresc face infarisarile fata duhului din fiecare om si asa se poate naste copilul numai dupa ce Isus a decis cu duhul Dumnezeu dar si cu duhul meu face parte din prima femei a univesului. E complicat nici eu nu inteleg desi Isus imi povesteste si de 3 ani imi spune totul despre duhul meu, si cine a mai fost nascuta ca femei cu duhul meu. Bine ca preoti si pocaiti nu stiu nimic despre duhul din oameni. Vedeti o piesa de teiatru scrisa de Caragiale in care spune advocatul stit domnule procuror duhul este dar nu stim cand vine? cum vine? pe unde vine? dar el este. La care procororul raspunde daca nu stim nu stim.

 • 132
  GABY :

  Ce ratacire a ajuns peste tot dar nu credeam ca In Romania sa ajunga chiar asa .Dincolo nuti vei mai aduce aminte de nimic din ce a fost pe pamint ,Dar cel mai important e ca unii nici nu vor vedea dar sa ajunga .Anania si Safira au furat din averea lor si nu au intrat ,Moise pentru o singura greseala facuta cu gura din cauza poporului si nu a intrat in Canaanu Pamintesc .iar unii cred ca Vor ajunge in cel ceresc sis mai libertini ca lumea de afara ,Din pacate Claudia eu nu sint Sora sint frate si am 11 copii am 48 de ani .Am intrat pe aceasta revista crezind ca este ceva mai sanatos dar mam inselat a doua oara .Am vazut Reportajul filmat si mam dezgustat ,Toate revistele zis asa crestine sint Libertine si nu pot sa mai sufar ,
  Am finantat in Romania pe unii cu revista LUMINA VECHILOR CARARI CREZIND CA este ceva .Cind colo si acolo doar Smecheri care nu au nevoie de pocainta .Am ajuns la cocluzia ca nu ai ce te increde In nimic altceva decit In Dumnezeu Si in Biblie .oriunde se fac Reviste si carti doar Bisnis .
  Singura carte care am vazuto Am citito si o recomand la Toti cei cesi doresc mintuirea este cartea scrisa de Fratele GHEORGHE LONGODOR (BISERICA ADEVARATA IN COMPARATIE CU BISERICILE FALSE )
  Si al doilea Carte Scrisa de doi AMERICANI (CRESTINISMUL PAGIN )Care o puteti gasi la Radio vocea evangheliei ORADEA .Scrisa de GEORGE BARNA SI FRANK VIOLA .
  Iar Biblia tradusa GBV cea mai buna traducere care dispare toate falsificarile Lui Cornelescu cind era Popa .

 • 133
  GABY :

  Frati de pretutindeni uitativa pe acest subiect tradus in limba Romana YOU TUBE .COM
  IVOR MYERS EVADARE DIN GAURA NEAGRA.
  Tradus in limba romana .Poate cineva se va trezi de cap cu muzicile demonice .Daca noi care ne laudam ca sintem penticostali si nu facem deosebire uite ca adventistii ne iau inainte cu muzicile demonice.
  https://www.youtube.com/watch?v=My0ou6BuRBw

 • 134
  Oierul :

  Claudia,
  Lasa pistolul lui Capone si zi mie despre Lalele. Stii ca mi-au rasarit deja ghioceii ?

 • 135
  fa diez :

  Al Capone – “barbatul nou fara istorie”, daca “nu-ti mai ia pistolul foc” trage-o spre “valea calugareasca”. :)

 • 136
  AL Capone :

  Sunt de pamant din Valea Calugareasca sau drumul vinului
  asa ca nu purtati de grija mea

  Cat despre pistol ” Claudia este prea mica si exista pericolul sa se joace cu el si poate sa il bage in gura

 • 137
  AL Capone :

  Divertismentul este otrava dulce care trebuie demascată în tote domeniile de activitate şi slujire ale bisericilor pentru că acolo unde este în loc de cinste divertismentul lipseşte reverenţa şi unde lipseşte reverenţa lipseşte cinstirea lui Dumnezeu. Este imposibil să le avem pe ambele (divertisment şi reverenţă) de aceea cred că ar trebui şi este timpul să tragem semnalele de alarmă şi să luptăm pentru ca Dumnezeu să primească toată cinstea şi slava care I se cuvin.

 • 138
  AL Capone :

  Când, din punctul de vedere al simţului muzical creştin (dacă este vreunul), începem să ne simţim inconfortabil ascultând un anumit gen sau interpretare? Pot rap-ul, rock-ul, heavy metal, pop şi, nu vă supăraţi pe mine, chiar muzica romanţată de pahar, populară şi lăutărească să treacă drept muzică creştină doar pentru că versurile au un mesaj creştin?

 • 139
  AL Capone :

  Pentru prima data in istoria lumii, un stil de muzica devine global, unind toti tinerii indiferent de rasa, religie sau cultura. Aceasta este muzica Rock. De la polul nord la satul Baleni din Dambovita sau in Teheran, capitala Iranului, tinerii se batzie dupa sincopa Rock. Biserica Crestina a desfintat paganismul, a rezistat tuturor filozofiilor cat si dictaturii comuniste, dar a cedat muzicii Rock. Nu ar fi trebuit sa se intimple aceasta. Biserica este stilpul si temelia adevarului, dar atit lideri cit si credinciosi obijnuiti nu au avut curajul sa se opuna acestei seductii anticristice.
  Domnul Cristos a spus ca portile locunintei mortilor nu vor brui Biserica Lui. O biserica adevarata nu va accepta abominabila muzica Rock la nivel de familie sau in serviciile divine.

 • 140
  Claudia :

  Al Capone tu care vrei mireasa fara sa o cunosti, si aleluia a pune pistolul in gura, eu nu sunt animal. Numai animalele se lig pe tot locul, vorba unui comic Olandez. Eu nu mai comentez ajunge despre muzica rok acest cuvant rok in olandeza este inteles fum.
  Instrumentele face orce muzica iar cuvintele desigur face parte din adevar,alfel nu se potrivesc. Desigur un cuvant are mai multe intelesuri. Unul intreaba cum sa facut laleleie. Desigur ce credeti despre Pamant voi vedeti ca din pamant creste plantele, desigur daca vezi cum sunt facute numai ca geometrie si frumusete matematica poti sa iti dai seama ca lutul,pamantul tarana cum le mai numim are mare intelepciune, da lutul poate si sa vorbeasca dar desigur aerul face posibil pamantul poate forma un om si amul din lut poate vorbi dar este ajutat de aer.Va imajinati pamantul in sus in forma de om dar dupa ce iti vorbeste iar se face pamant. Asa iti poate vorbi pamantul desigur este ajutat de aer. Asa comunica si cu Isus numai ca tot ce se decide ca materie la un loc stie primul duhul Dumnezeu. In toate este o intelegere. Tot ce avem noi pe pamant este facut conceput mai inainte de toate pe pamanturile plutitoare, din acel loc sa facut toate. Cele 4 elemente le face cateva vetiuitoare cei din fizica si chimie spun de Ioni, celule ect vetuitoare nevazute. aceste vetuitoare arunca unul apa altul praful altul focul ca culoare si altul aerul, cu aceste 4 elemente sa facut totul. Se decupeaza aerul in forma de lalele ar fi ca la noi hartia o poti face cum vrei apoi desenul culoare Aura si apoi apa si praf in globulete,balonase mici desigur si culoare in forma care vor ei cei 4 Ioni. Noi punem seminta si ioni fac floarea la timpul potrivit. Dar faptul ca sa spus vei munici din greu noi suntem incuiati la mine si nu stim cum se fac toate. desigur mai nou Olandezi pun seminta intrun paharas de plastic si pune in loc de pamant vata ca sa nu se murdareasca pe maini si totusi planta creste si in vata deci nu pamantul face plantele. Asa si in ou tot ioni face puiul sa creasca.

 • 141
  Ema :

  Doamne cand vad aberatiile d pe aici …e de Plans Atata e de zis…:(

 • 142
  Ema :

  Am o Intrebare..biserica filadelfia e de penricostali??pe acolo îs si fraţii sfara?in acea biserica?

 • 143
  Claudia :

  am vreut sa scriu suntem incuiati la minte, bine ca mintea mite, are halucinati, dar totusi si acest cuvant este o imajine numai ca cei din jurul tau desfinteaza adevarul. Desigur imajinea vedeni este ceva ce noi nu stim. Este maiestria lumini si a aerului. Vedem si in televizor. Dar cum fuctioneaza toate nu stim le avem le primim cineva le face dar cum si ce se face nu se da adevarul omului. Si curentul electric a fost ca revelatie data lui Tesla dar acest adevar se schimba in istorie si ii apartine altuia om care avea banci de bani.

 • 144
  AL Capone :

  Claudia

  Scrie si nu te opri ,o sa obti sigur premiul Nobel pentru imaginatia ta infinita in timp si spatiu …SCRIE Claudia si nu te opri ….. la fel ca Forrest Gump din fuga lui .

 • 145
  Ema :

  Al Capone Este Tare rau seriös…raspundetimi La Intrebarea Care am puso inainte Sa scrie claudia

 • 146
  Mircea :

  Eu sunt Mircea El Capoane
  Si nu mi se pare cool
  Sa ma bat cu Baiaziti
  Ca de lupte ,sunt satul.

  Dar de imi apari in cale
  Si te porti ca si un turc
  Eu iti voi sta impotriva
  Si pleci inapoi clapon .

 • 147
  AL Capone :

  Bun

  Maria Ta … Mircea

  Am ridicat steagul ALB

 • 148
  AL Capone :

  Ema
  nu cunosc intrebarea ta !

 • 149
  LENA :

  MA DA CE VA-TI ZBORSIT LA BIETUL PUI DE DAC. Cred ca daca nu-i destul de infipt in credinta o ia fuga, fuguta inapoi de unde A PLECAT. Si ce ziceti voi daca Domnul alege sa-l mantuiasca si sa-i imburde-n iad pe judecatorii galcevitori, care se socotesc preasfinti.

 • 150
  eu :

  Oameni buni, nu e posibil sa citam din biblie anumite paragrafe pentru a ne scuza comportamentul. Nu e posibil ca in numele Domnului sa “ragi” in halul ala. Haideti sa facem un exercitiu: aratati la oameni “chestia” si vedeti cum reactioneaza. As mai scrie ceva: tu “alcapoone” scrii niste lucruri tare urate cu referire la ……pistol, jenant.

 • 151
  AL Capone :

  COM 150

  Treaba cu pistolul …vorbeste cu Claudia

  citeste toate comentariile si vei intelege

 • 152
  Claudia :

  Am mai citit un comenta o sa vedem dace e buna si da roade. Ma gadesc eu buna de macat ori iti maca masa mergand la masa, ori iti va cadea para malaiata..ori cuvantul drum bun cad drumul e rau.

 • 153
  eu :

  Tind sa cred citind multe din comentarii ca am nimerit pe un forum de facut bancuri si luatla misto. Regret ca am vizionat (partial ce-i dept) acea manifestare numita crestina care arata de fapt cat de slab si marunt e omul si de ce e in stare sa faca pentru a se distra. Ce ne dorim de fapt ca si crestini!!!!!!!?

 • 154
  cami si marius :

  Imi place foarte mult, e super faina. Combinatia perfecta dintre a fi un roman si a apartine Domnului.

 • 155
  Ema :

  Pt al capone:biserica filadelfia din baia mare este de penticostali?si acolo sunt membri fraţii sfara(asta era întrebarea)…pt cami si Marius:pocaiti-va si cereti Domnului mai multă lumina in privinţa acestui gen d muzica…Pt EU:crestinii DIN Ziua de astazi isi doresc o pocainta ieftina dar Sa Ajunga in varf in Rai si Asta nu se Va. Intampla..

 • 156
  AL Capone :

  Ema scuze

  dar nu cunosc pentru ca eu nu mai sunt in RO de multi ani

 • 157
  Ema :

  Aaas pai nici eu nu sunt momentan in Romania dar nu sunt nici din zona aia ca sa stiu si eram curioasa…

 • 158
  Claudia :

  Al Capone cu pistol infocat unde te-ai dus din Romania sunt curioasa sa aflu doar tara in care esti. Eu sunt In Olanda. Dar imi pari un om in care noi 2 cred ca toata ziua am rade. Acea veselie care biblia o descrie ca va fi la sfarsitul timpului. Eu pot face din toate multe glume, Dar e foarte greu sa sti asa de multe informati cum stiu eu si sa nu le spui la nimeni. Isus spune ca ma face vecinica si ca imi da din apa veti. Si ca sunt multi zei adica oameni divini pe pamant. Tu ce crezi? si acel Ovidiu Liteanu. Sa vazut in emisiune eu cred ca este Isus dar nu stiu e un om si el se face uneori in infatisarea lui. Cuvintele lui din muzica lui sunt prea de tot si muzica lui nu o poti canta are o nota muzicala mai sus ca orcine. Eu am intrebat esti tu Isus si se poate spune el si am avut critica asupra lui, bine imi perimit cu Isus sa vorbesc mai ales ca a fost invatatorul meu de educatie si gimnastica. El poate in orce figura de om sa se faca poate acel om nu o sa ii placa ce scriu de el. Deci nu stiu ori poate il aude pe Isus cum il aud eu ca ispiratie a cuvintelor dar si muzica. Prenumele lui In Olandeza inseamna Muzica liteanu. Si el chear poate sa cante. Ca Vlad Tepes si el chear ii trage in Teapa pe oameni. Multi oameni nu inteleg ca numele lor le marcheaza viata. pe mine ma cheama si Maria si Clau-dia dia=film. Dar eu am primit numele lui Claudia Cardinale.Sora mea a spus lui mama cand eu eram in burta ei. Cardinale sunt cei mai mari in biserici si cele 4 pucte cardinale.

 • 159
  Gaby :

  cred ca e cazul sa ma retrag deoarece cind intri in tarite te maninca porcii .Pina si Lena incepe sa inversze lucrurile .cei cu revista la fel .A venit noaptea si unii Isi baga degetele singuri in ochi si totusi spun ca vad lumina ,cine pleaca pe drumul acesta nu are intoarcere ,

 • 160
  Claudia :

  GabY te vei intoarce in pamant si vermi se vor satura de noi toti
  Ce vrei sa sti ca lumina este a intelege comoar cuvantul. Dar nu numai Biblia este cuvantul ce toate cuvintele trebuie sa le intelegi. Cu lumina vezi literile,cuvantul dar a auzi e si mai important decat a vedea. Dar daca il auzi si il vezi cuvantul si cher il poti si rosti perfect,daca nu intelegi nu sti nimic. Vezi tu acele numere in Biblie cand se termina cateva propoziti, Acele numere te trimite in alta parte unde exprimarea are acel inteles.
  Si uneori poti citi toate exprimarile si tot nu spune nimic acel exprimari. Numai cea ce spune Isus ca o camila prin urechea acului decat un bogat in imparatia tatalui meu. Isus nu are tata se naste din fecioara Cine este fiul omului cand el este fiul unei fecioare,orfan, care imparatie ce este o imparatie, ce se intampla cu bogatul cum de poate camila prin urechea acului. In ce va disparea Bogatul si ce va fi el pana la urma daca omul a avut o femei a lui. Ce se va intampla cu femeia bogatului care va fi in imparatie ei bagata prin urechea acului, precurvie cu camila. Nu se mai casatoreste nimeni, ce totusi este cu mirele si cu miresele in apocalipsa. Cum sunt Ingeri barbat si femei in acelas timp? sa rumegi biblia zi si noapte si tot nu intelegi, E o joaca de cuvinte ca joaca cu fotbalul, cu minjia poti castiga bani. Cand am spus lui Calman infatatorul meu de educatie fizica
  ne spune o sa va invat totul despre fotbal regulile jocului. Am spus eu dar totusi ce rost are sa fugi cu o minjie dintro parte incealata, Spune el foarte nervos Claudia te pun in colt si te tin toata ziua pe genunchi. Imi vine sa rad tu ma zapacesti cu intrebarile tu taci ca nu mai pot de nervi. Si eu am inceput sa rad de el. Faptul ca radeam si toti copii in clasa radea si el de noi. Spuneam eu, iti primesti un sut esti una cu pamantul, Taci cand iti spun sa taci tipa la mine. Eu cand puneam intrebari toti in clasa radeau de mine.

 • 161
  LENA :

  Gaby

  Imi pare rau ca te supar, pentruca desi esti cam rigid in pareri, cred ca esti un credincios sincer. Am fost si eu asa de bataioasa in a apara ceea ce eu credeam ca e adevarul absolut.
  Problema mea era ca din cauza padurii nu vedeam copacii.
  Lumina e una singura, dar se imparte oamenilor in mod diferit.

  Domnul are nevoie de toate madularele din trup si le foloseste ca sa faca un trup intreg, adica biserica Lui, care este formata din maini ,picioare, inima, etc…
  Acestea nu seamana intre ele, dar servesc in trup dupa cum le indeamna Capul, adica Cristos.

  Eu nu ma voi contrazice cu tine, pentru ca am vazut in tine credinta sincera si chiar daca parerile noastre nu coincid, te iubesc pentru ca esti fratele meu si un madular in trupul lui Cristos, cred eu necesar.

 • 162
  LENA :

  Claudia
  Cred ca eu sunt cam grea de cap, si nu-ti prea inteleg comentariile.TE ROG SCRIE MAI PE LIMBA NOASTRA, A ASTORA MAI AFONI IN LIMBAJUL TAU.
  Nu inteleg, il critici pe OVIDIU LITEANU sau il lauzi.
  Mi-au placut cintarile lui, cit priveste ca nu le poti canta, a fost si este cantaret profesionist.A studiat si a avut muzica, mijloc de asi castiga painea. Devenind crestin a pus ce a invatat in slujba Domnului. In templul Domnului erau levitii, ce aveau darul cintarilor de la Domnul.Asa si acum. Unii au un dar altii altul.
  In privinta asemanarii cu Isus, Richard Wurbrand spunea ca toti crestinii trebuie sa fim mici Isus, adica oamenii sa se uite la noi si sa-l vada pe Isus din noi.

 • 163
  LENA :

  eu

  Si ragetul e un mod de exprimare creat de Dumnezeu. In Biblie scrie ca glasul tunetului,e glasul lui Dumnezeu.Ti se pare cumva tunetul un gangurit suav?

  Eu stiu ca voi sunteti bine intentionati, cand aparati cantarile vechi, care si mie imi plac,dar uitati ca Domnul a creat o diversitate de exprimari,care unele sunt socante, dar zgaltaie pe adormiti. Sunt ca un suvoi de apa rece, cand deabia te-ai trezit dimineata.Deranjeaza un pic, dar invioreaza.

  Eu sunt sincera cand spun ca acest mod de exprimare, al puiului de dac,Domnul sa-l binecuvinteze, e socant, dar nu daunator.

 • 164
  Ema :

  Asta ziceam si eu Mai sus ca nu prea inteleg ce scrie Claudia…gaby sa referit ca se retrage cu comentariile nu in pamant…

 • 165
  AL Capone :

  com 158

  Eu sunt in tara lui “Hollande

  Intreaba Aerul INTRE ORA 1 si 2 noaptea

  si vei afla tara

 • 166
  LENA :

  Al Capone

  Te iert pentru toate comentariile in care mai suparat, pentru comentariul de la 124.

  Ce zici mai poti scrie comentarii in acest stil?

 • 167
  LENA :

  Oierule
  Daca nu-i vorba doar de ghioceii de la tample,te invidiez pentru ghioceii tai. Mie dor de vremurile cand la noi apareau ghioceii. Doamne cata bucurie imi faceau.

 • 168
  Ema :

  Lena Scz c te dezamagesc dar nu e daunator e ffff daunator si se va vedea in cursul vremilor asta..vao vai

 • 169
  Claudia :

  Haleluia daca iti place de Ovidiu Liteanu, Ema. Eu cred ca se da el drept Isus. Eu l-am cunoscut Pe invatatorul mei si stiu cat era de frumos. Si mie imi place cum canta. Dar eu vreau sa stiu mai multe de acel om Ovidiu dar nu ai cum sa discuti cu ei. Poate ca daca cineva va citi ce scriu o sa il ia mai mult la intrebari.
  Cum reuseste el sa potriveasca acele cuvinte, cum se manifeste,ca intuitie ori gand ori soapta vocea lui Isus. Dar poate fi si Isus ca person in locul lui atunci cand canta ori predica. Faptul ca toate sunt ca un mister si nu povesteste pe un film cum el are inspiratia cantecilor. Unde este Isus el este dar nu este vizibil. Biblia spune sa nu credeti ca Isus este aici ori acolo. Si asa se intampla nimeni nu stie nimic de 2000 de el. Si catre mine spune sa nu spui la nimeni ce spun eu. Pacatul ca ai facuto pe Eva ii spun eu si eu tot ce mi se spune sa nu faci eu fac sunt prea curioasa. Daca pentru univers totul e posibil? Dar el spune nu imi incurca planurile. Daca nu spui Planurile ma leg de tine si Dumnezeu si rad de tot si toate. Planurile tale proste spun eu vezi o femei nu are voie sa stie nimic dar vina o are femeia si in ziua de azi, pentru ce este mai importa sa dispara de pe acesta planeta. Moartea nasterea omul sa lucreze din greu batranetea, bolile. Eu am spus scrie in nori ce planuri ai sa stie toti oameni deodata. Cum imi vorbesti mie si tu spui ca tot ce noi vorbim ne aude duhurile de ce duhurile din oameni nu da ceaia ce noi vorbim mai departe. Poate o sa vedem ce putem face. Tu spui ca deavolul desi este fratele tau si al meu trebuie 1000 de ani inchis si tot tu mai spui 1000 de ani la Dumnezeu poate fi ca un ceas. In alta parte in biblie spune eu pot face viata vecinica cand doresc! Oameni sunt si foarte urati de ce nu il pui pe Micheloangelo este ingerul meu pazitor sa te ajute sa faci oameni frumosi. Eu nu vreai sa ma numesc mama copilor tai urati si prosti. Cand tu nu stiu cu ce te ocupi cantari sunt mai imortante lucruri de facut.

 • 170
  LENA :

  Claudia
  PENTRU CURIOZITATEA MEA PROSTEASCA, CE LIMBA VORBESTI, CA LIMBA ROMANA SIGUR, NU. Cand vorbesti, vorbesti cum scrii

 • 171
  Claudia :

  El mai spune ca se foloseste de corpul meu pentru a face oameni pe pamant. Desi acest lucru ne se stie nimic. Nu stim nimic pe pamantul acesta. Vai de noi nici ce suntem inainte dea fi copii ce suntem dupa moarte, nu stim. Mie mia povestit eu nu inteleg nimic. Ca duhul da nastere copilor ca duhul poate sa se nasca de mai multe ori. Dar cum e cu oameni ei dispar in lut si apa culoare. Unde merg ce se intampla cu ei? daca duhul din mine a fost in Eva si Maria dar Si Afrodit care a fost prima femei a univesului Eva prima fetita nascut a universului ce sa intamplat cu corpurile lor de carne. Daca nu faci vecinica in timpul meu o sa dispar si eu ca ele in tarana. Bine ca tu ai 10 fecioare in odaia ta ca mire. Eu sunt al 4 lea, se vor scula toate si tu vei alege? eu nu inteleg nimic. Dar de 2000 de ani daca ai ramas vecinic ai avut tu mai multe fecioare. Daca este adevarat acel Calman a lasat o fata insarcinata si a plecat din orasul nostru.
  El spune si tu ai fost logodita cu Iosef pe cand eu trebuie sa cresc si sa iti folosesc si corpul pentru duhuri. Daca nu se logodea era omorata cu tine in burta Maria dar de ce Eva ajunge la alt barbat. Eu ma nasc si pe cand sa te bucuri de mine bine ca mai vazut crescand tu pleci. Si ma faci si de rusine ultima data invatatorul meu ma inchis in magazia de la sala de sport cu el. El spune eu am vrut sa iti spui adevarul, dar tu ai inceput sa plangi. Poate ca eram doar un copil. El ma intreba pe mine unde am pus cheile. Si eu am vazut unnde lea pus si leam lut si am deschis. Si cand il vedeam cu logonica lui gravida nu mai puteam de nervi. Am spus si la mama ce sa intamplat si a spus saraca sa nu te urci in masina lui, pana acum il vedeam in fiecare zi si de acum nu o sa il mai vad spun la mama plangand.
  Bine ca nu tea prin fortat spune mama dar este un om foarte fain si mie imi place de el.

 • 172
  Ema :

  Al Capone puteai scrie tara:)Claudia:fiecare are un dar d c Ar trebui Sa faca un Film?are cantari inspirate si ju numai Ovidiu Care e faza?

 • 173
  Claudia :

  dar sa explice cum? se manifesta la el si melodia si cuvintele.
  doar am spus aude o voce? este gandul lui? adica se gandeste mult pana face legatura in inte cuvintele din melodii.? Cum face el acele cantari. Am mai vazut si o predica dea lui pe yotube in care spune ridicati mana daca sunteti pentru Isus apoi spune veniti aici inainte aici este Isus. Veniti in fata. Ce minciuni el este Isus il vede in imajine de unul singur pe Isus de ce minte de ce stiga aici este Isus numai zapaciti lumea cu minciuni. Dar ok citeste tare daca nu intelegi ce scriu eu scriu faptul ca gandesc si in gand gandesc si scriu in acel timp. Nu stiu daca si acesta este o inspiratie a gandului meu.

 • 174
  LENA :

  EMA

  Si toti voi vedeti ce prapastii scrie Claudia? Faceti ceva oameni buni.
  Darius citeste ultimul comentariu, crezi si spune-mi daca poate fi posibil sa se citeasca asa ceva pe aici.

  Am ramas stupefiata cum a putut trece un astfel de comentariu

 • 175
  LENA :

  Claudia, tu consumi alcool. Scrii beata? Dupa ceea ce citesc asa s-ar parea.

 • 176
  Ema :

  Lena eu vad dar nu is eu cu administrarea:)sincer tot ce ma gandesc este ca nu inteleg prea Bine c zice si d unde scoate atatea asta ma tot intreb…ce sa facem noi?astept sa vad ce minunatii mai scrie plus ca nu a zis dacă i buna cântarea sau nu ea începe ca noi suntem nu ştiu ce aberatii nici nu ţin minte tot da ştiu ca de fiecare data rămân uimire si tre sa comentez ceva..

 • 177
  Ema :

  Pt Claudia:mai fata sau femeie orice ai fi dacă nu intelegi La ce se referă clar ca nu esti penticostala..el nu a zis ca este el Isus in plus tu tot zici ca noi suntem nu ştiu ce aberatii tot scri. Aici sfatul meu este sa te trezesti sa sa laşi măcar comentarii mai clare sa ontelegem ceva nu tot amesteca …si Isus nu cred ca îţi poate vb toate aberatiile cu care ne uimesti…Vocile Care le tot auzi si Care iti vorbesc prostiile enumerate d tine nu is Sigur d La Isus crede-ma…trezire!!!

 • 178
  LENA :

  Ema
  ea spune ca acum e in Olanda. Nu stiu cu ce se ocupa pe acolo,AMESTECA TOTUL SI SPUNE NISTE BAZACONII STRIGATOARE LA CER. Nu-mi pasa ce scrie de noi, dar de ce scrie de Isus si de Biblie ma intereseaza. Nu pot fi de acord ca sa se exprime cineva, in acest mod cu privire la Domnul Isus.

  Singura explicatie poate fi ca scrie sub influenta unor substante, ce-i tulbura creierul.

 • 179
  LENA :

  Pedro com. 33

  Multumesc pentru situri.Domnul sa te binecuvinteze.

 • 180
  Ema :

  Pai nici EU nu inteleg multe d Asta am si scris…daca Claudia vede ca La unii l Place si vor Sa o ia in casatorie Mai bn Sa le ceara id-ul de mess si Sa le scrie acolo Toate chestiile…seriös Al Capone si Care Mai. Sunteti lasati un id Sa Va. Scrie voua :))tot. Ce zice:)Scz Claudia dar io nu iti inteleg minunatiile deloc

 • 181
  Claudia :

  voi intelegeti macar propzitile pe care eu le fac? voi vedeti adevarul pe care eu il scriu. Eu nu am intentie rea fata de Isus dar adevarul trebuie spus chear daca este Isus. El spune in biblie adevarul va iesi la lumina. Voi Intelegeti ca el este om pe pamant. Ca el poate in cateva secunde sa sa isi faca ce infatisare vrea inaltime ect. Voi spuneti nu vorbeste Isus cu tine.
  Inca de cand eram de 4-5 ani imi era deschis si mie un geam si vedeam o femei cu parul pana la genunchi si foarte faina vorbea cu mine si mereu spune sa nu spui la nimeni. Isus mai mia spus ca este duhul meu din corpul meu. Dar discut cu gandul deci nu vorbesc tare cu Isus si duhul meu. Mia povestit foarte multe dar nu ma crede nimeni pe unde scriu.Ca nu se poate orce este posibil voi habar nu aveti. Chear acum imi spune Isus Claudia eu nu din rautate nu fac vecinicia pe pamant. Dar duhurile nu ajuta cu nimic Ioni fotoni, asculta numai de duhuri. Daca nu ne ajuta aerul nu putem moderniza nimic. Este vorba de curentul electric. Nu stiu daca tu Lena ai auzit la fizica de ioni fotoni celule. daca nu intelegi ce scriu eu nu am ce sa iti fac. Nu mai citi ce scriu. Eu nu sunt biata si faptul ca eu locuiesc in Olanda nu va priveste pe voi ce eu fac si ce scriu. Nu ma cunoasteti nu va cunosc Eu scriu numai adevarul. Dar va contraziceti cu mine si escalati cu cuvinte care ma inerveaza. Ati vazut ca a profeti tora ca Roamia este gradina Maici domunului. Dupa cate eu inteleg si efortul pe care Isus si eu il fac pentru omenire nu va intereseaza pe nimeni. Pe omenire nu intereseaza ca sunt 2 oameni care sunt pusi ca parinti vostri. Desi eu am povestit despre cerurii mai multe planete, cum sa format pentru oameni. dar omul nu face ceia ce ii este cerut sa faca. Desigur in toate este intelegere dar se folosete pentru rau si nu pentru bine. Eu am spus lui Isus lasai fara sex pe toti un timp. Barbatul sa nu mai poata face nimic femei cu pistolul din pantaloni si femia sa o doara gaura cand o va atinge chear si cu mana. Poate o sa fiti mai buni cu toti. Isus nu asculta de mine. Desi el le are pe toate bancile aprope, hoteluri magazine mari fabrici mari pe toata planeta. Desigur nu este nimic rentabil dar el spune nu pot tine oameni fara mancare si haine. Bine ca ne ajuta si oameni vecinici pe care ii face el, si acei lucra de dragul vostru. Dar eu nu mai pot sa tin adevarul ca un mister. Eu ii spun si lui Isus lasa bisericile ca nu avem nevoie de matani si de 100 de ori acelasi cuvant spuuse. A mancat destul corpul si tia baut sangele le ajunge. Desfinteaza toate bisericile, lasa bisericile sa se stranga tineretul sa discute cat doresc in biserici despre toate, si dale adevarul si harul. Dar depindem de duhuri si de ioni. Daca ne ajuta aerul o sa facem cu 3D imprimata toate foarte simplu. Dar daca nu sti ce case si cati copii cate camere la o famile nu poti sa decizi nimic copii cresc le trebuie mereu haine incaltaminte ect. E tarziu noapte buna. Daca nu ma credeti nu mai cititi ce scriu.

 • 182
  Eu :

  Claudia, ai probleme cu capul. Te rog sa te duci la doctor, sau sa inveti limba romana corect. Nu intelege nimeni nimic. Pare o vorbire a unui nebun, serios vorbesc. Daca te droghezi, lasa-te. Daca ai vedenii aiurea,du-te la doctor. Daca te imbeti tot timpul, nu mai scrie nimic.

 • 183
  Stefan :

  Lena aceleas lucruri se intimpla si cu Sanny si vrei sal iburgi in rai dar nu se poate .Caci marei gradina Lui Dumnezeu dar multi sar gardu .Nui scrie lui Darius ca el are tot astfel de probleme ridea cu cel expert de muzica de sora Ileana de la vilcele ca habar nu are de muzica ,Eu o cunosc pe sora Ileana .de o sora pocaita care nu de mult a fost in America si cei Duhovnicesti sa bucurat de darul cal are , O femeie batrina carel Lauda pe Dumnezeu din Toata inima .Poate dacal atentionezi pecelalat care nu stiu cum Il cheama si este mai Duhovnicesc vei reusi .Iar daca nu Dumnezeu cu mila .

 • 184
  Nelu :

  Bietul Sunny… ce stie el despre munca ,integritate , caracter si verticalitate ?
  Cam asta inseamna sa compui muzica la comanda lui Vali Paul pastorul de la Filadelfia ca doar Sunny ”are contract” cu el si Filadelfia , ca si fotbalistii…
  Cam asta inseamna sa canti pentru bani intr-o biserica si sa nu-ti pese decat de promovarea ta personala.
  Cam asta inseamna crestinismul cultural care are de-a face doar cu entertainment.
  Cam asta rezulta cand la biserica lor canta doar cantecele lui Sunny , se urca la cap ca muzica data de Domnul altora nui buna nu-i ”misca” si ajunge sa se creada atotcunoscatorul…
  Cam asta inseamna sa dai ce ti se cere (ce place oamenilor , din dragoste pentru oameni si nu din dragoste pentru Dumnezeu deci sa fi un Aron al zilelor de azi …)
  Cam asemenea piese strica valoarea laudei si inchinarii in biserici deoarece se fac compromisuri de dragul banilor si de dragul pozitiei si faimei personale. Si lauda si inchinarea care este bilica a ajuns sa fie compromisa in loc sa fie promovata ca un mijloc prin care sa te inchini.
  Cam asta inseamna sa compui muzica la comanda celui ce te plateste fara sa mai ti cont de Biblie.
  Acum se explica de ca Sunny proroceste la un program cat nu au prorocit proroci din biblie intreaga lor viata…

  Biserica nu se zideste pe personalitati cu charisma ci pe Hristos. Asta nu poate sa inteleaga Vali Paul ca biserica se zideste pe temelia apostolilor si prorocilor ( aceia biblici nu contemporani caci tare multi se numesc apostoli si de fapt doar dezbina biserici plantate cu credinciosie si din motive pure si din inima lui Dumnezeu ) , iar piatra din capul unghiului fiind Hristos. In biserica din care a iesit Vali Paul nu i sa permis toate prostiile si toate mofturile firii lui dar acum are libertatea sa le faca … numai ca roadele lucrarii lor sunt amare si aduc blama asupra credintei nicidecum binecuvantare.

  Asa cum procedeaza Vali si Traian nu se produce trezirea ci dezbinarea. Asa nu se aduce lauda Domnului Dumnezeu ci hula din partea celor din lume caci ei nu vad nici o diferenta.
  Asta inseamna biserici liberare si libertine. Am fost intre ei si Vali nu accepta nimic de la nimeni , nu are comitet si face exclusiv ce vrea el, nu da socoteala la nimeni de ce face.
  Trist … dar daca s-ar pocai macar acuma si sa scoata din iei radacinnile rebelinuii ,insa prevad ca se vor adanci si mai mult in incapatanarea lor de a fi diferiti si ”relevanti culturii din care fac parte” si nu culturii Imparatiei Cerurilor.

 • 185
  Darius Cornean :

  @Stefan
  Măsoară-ţi comentariile înainte de a tasta iar dacă mai faci afirmaţii mincinoase vei fi interzis pe acest site.
  NIMENI nu a comentat de sora Ileana de la Vălcele ci de halul în care a fost realizat acel videoclip.
  S-a specificat acest lucru dar se pare că miopia şi răutatea nu te-a lăsat să vezi asta.

 • 186
  Stefan :

  Darius uite incaodata ai spus de clipul ei .In primul rind pe oamenii pocaiti nui intereseaza cum a fost realizat ci cum cinta aceasta femeie pentru slava Lui Dumnezeu .Daca nuti convine ce am spus nu ai decit sa nu primesti , Ai toata puterea sa faci ce vrei ca oricum nu ma intereseaza .Nu pot sa comentez de celalat frate care tot mai are ceva in el dar cit despre tine si expertul in muzica de linga tine Iti spun adevarul chiar daca te doare.Intro zi osati treaca daca ai de gind de pocainta,Ai adresa mea poti sa-mi transmiti care tie dorinta si nui problema.Si asa doresc sa maretrag sa numi perd timpul degeaba ca nu se poate rezolva nimic .am urmarit video si cred ca inteleg destul de bine
  Ati spus ca are strunga intre dinti si nu arata bine .Poate vei ajunge si tu batrin si vei avea mai multe strungi intre dinti .Sau mama ta daca are trebuie sa respecti batrinii cu peri carunti ca teau crescut .Acest HALUL CARE A FOST REALIZAT nu e bisnis cum fac cei mai multi sa arate ca la holywood.Oricum am 48 de ani si cred ca stiu si eu ceva in viata aceasta.Cei care cinta be bani Sau cistig mirsav numit de biblie Nu au decit sa faca cum le place lor ca si asa plata sio iau aici pe pamint,

 • 187
  Stefan :

  Darius de ce lai postat comentariu daca mint .INSEAMNA CA TOT AI UN PIC DE FRICA DE Dumnezeu SI VREI SA FIM PRIETENI NUI ASA ? Sau mai bine zis FraTi

 • 188
  Darius Cornean :

  @Stefan
  N-ai inteles absolut nimic din tot ce s-a povestit in emisiune.
  Serios? Mesajul lui Cristos poate fi spus oricum?
  Îi putem pune orice ambalaj, il putem imbraca in zdrente, oricum va avea el efect.
  Din cauza unor astfel de perceptii mesajul lui Cristos devine respingator.
  Ochii nu ajung sa vada inima, de cele mai multe ori se impiedica de imaginea noastra. Devenim penibil prin modul neprofesionist în care utilizăm resursele pe care le avem.
  Cei mai rău e că devenim şi aroganţi, şi credem că e bine ce facem.
  Las că merge şi aşa… important că e din inimă, deşi asta nu se vede şi nu ştie nimeni decât Bunul Dumnezeu.
  Cred că ar trebui să devenim responsabil de imaginea pe care o creionăm altora despre Dumnezeu.
  Să nu mai producem evanghelizări, videoclipuri şi tot felul de programe doar ca să “NE SIMTEM NOI BINE”.
  …Doamne dar nu am făcut noi programe, mii de evanghelizări, sute de ore petrecute în biserică, am sărit să-ţi iau apărarea când alţii se luau de Tine (de fapt de ceeea ce credeam eu despre Tine)…
  iar restul îl ştii tu mai bine.

 • 189
 • 190
  Stefan :

  Oricum ma opresc aici ca la noi e noapte ora 12 si 43 si Domnul sa fie cu voi daca si voi doriti Bineinteles.

 • 191
  Darius Cornean :

  Si cu tine sa fie. Somn usor.

 • 192
  LENA :

  Darius

  Te rog in numele Domnului Isus
  opreste comentariile Claudiei, aici nu-i site pornografic. Cel putin asa cred eu. Eu nu o sa mai fiu pe aici decat rar, Domnul m-a binecuvantat cu un serviciu foarte bun, dar ajung rar pe acasa.
  Imi place aceasta revista si deschiderea pe care o are, dar asta nu inseamna sa dam drumul la comentarii scrise de oameni care ar trebuii sa fie intr-un spital de neuropsihiatrie.

 • 193
  LENA :

  NELU

  ok, multumesc, acum am inteles.

 • 194
  LENA :

  Claudia

  Nu stiu daca ti s-a mai spus, dar satana se poate preface in inger de lumina si sa se dea drept Isus.

  Cel ce-ti apare tie nu e Isus ci satana. Tu ai probleme cu vrajitoria,nu cu inchinarea inaintea Dumnezeului Celui Viu.

  Ar fi bine sa cauti frati adevarati sa se roage pentru tine daca au curajul sa o faca si sunt tari in credinta.
  Tu ai mare nevoie si de ajutor spiritual.
  Da am auzit de ioni,fotoni,celule de prin clasa a-6-a primara.
  Din intamplare, de atunci am mai facut mai multa scoala, si am auzit de mai multe,si acum cand deja am nepoti, studiez tot ce-mi cade in mana si consider ca merita atentie.

  Femeie pocaiestete cu adevarat,nu zic sa mergi la vreun cult, ci sa te pocaiesti, in smerenie si umilinta inaintea lui Dumnezeu.
  Cere in numele Domnului Isus vindecarea mintii si a duhului tau.
  IN BIBLIE SCRIE CA DACA CEREM IN NUMELE DOMNULUI ISUS NI SE VA DA HARUL DE A FI COPIII DUMNEZEULUI CERULUI SI AL PAMANTULUI, DUMNEZEULUI CEL ADEVARAT

 • 195
  LENA :

  Stefan

  eu i-as imburda pe toti oamenii in rai,dar asa cum spui si tu nu se poate.

  Stiu ca iadul e un loc groaznic si vesnic si mi-e tare mila, cand stiu ca o sa fie oameni care ajung acolo.
  Nu-i doresc asta nici unui dusman care mi-ar fi facut cel mai mare rau,daca as fi intrebata.

 • 196
  Ema :

  Sora ileana e triplu pocaita fata s sunny …nu vreau sa judec dar veti vedea cu timpul ca sunny va f amintire pe langa ce va aparea..Pt CLAUDIA:eu nu cred ca esti beata sau drogata sau neaparat bolnava psihic DAR totusi ceva e La mijloc ai rămas traumatizata d ceva d te-ai închis ASA in tine?eu asta vad ca rezulta din toate comentariile tale…sincer vorbind da comentariu cu privire La Sunny c d el este vorba nu ne zice d grădini ,lalele in plus nu am înţeles faza cu copii prosti cine La cine o zis bla bla bla plus multe altele…credema Claudia ia 10 foi albe 3 pixuri sa te ţină si începe cu titlul Sunny si începe sa scri ca o carte ca aici scri mai ceva ca un romann acum p bune…:)

 • 197
  Nina :

  Stefan, un frate prof. I-a cerut Domnului sa-i spuna daca lucrarea de mai sus vine de la El sau nu. Dumnezeu i-a aratat ca in mijlocul acestor tineri, era prezent Satan, ce radea cu gura pana la urechi de ceea ce se petrecea acolo.

 • 198
  Ana-Maria :

  Uluitoare verva si dedicare pentru apararea opiniilor!
  Dar cum Domnul iubeste faptele mai mult decat vorbele, ce-ar fi ca fiecare sa isi dovedeasca in Fata Lui credinciosia cu cate 5 lei donatie pentru fiecare comentariu propriu, intr-un proiect de evanghelizare:
  http://www.imipasadetine.ro/

 • 199
  Remus :

  Nina 197,

  spune la ” profetul ” acela sa se pocaiasca si sa nu mai indrazneasca sa profeteasca in Numele Domnului. Satana isi face planurile la alt nivel pe, pamant.

 • 200
  Stev :

  Fratilooor! Credeti toooaaata Biblia?!(Toata Scriptura este insuflata de Dumnezeu-2Timotei 3:16) Daca credeti si impliniti ceea ce prin Dumnezeu a fost scrisa Scriptura impliniti si acest verset: ,,Lăudaţi-L cu timpane şi cu JOCURI, lăudaţi-L cântând cu instrumente cu coarde şi cu cavalul!”(Psalmul 150:4) …oare la ce se refera psalmistul cand zice JOCURI?! Cumva la jocuri pe telefon s-au calculator sau mai stiu eu ce jocuri?! Doamne te rog deschide-ne mintea si ajuta-ne sa nu ne mai dam noi atata cu parerea si sa stam sa judecam atata ci ajuta-ne sa cautam Împaratia Ta si sa aducem cat mai multi oameni pierduti in Împaraţia Ta!!!

 • 201
  Stev :

  Daca credeti si impliniti ceea ce prin Dumnezeu a fost scris in Scriptura* scuze

 • 202
  Emma :

  Pai stev sa se infinteze o discoteca de pocaiti pe undeva si sa ma inviti la un joc…

 • 203
  Daniela M. :

  Stev,
  Eu cred toata Biblia si chiar sunt de acord si cu Psalmul 150. Un alt exemplu de inchinare prin cantare: cantarea evreilor dupa ce au trecut Marea Rosie: “Maria, prorociita, sora lui Aaron, a luat in mana un timpan si toate femeile au venit dupa ea cu timpane si jucand” Ex. 15:20; apoi jocul lui David care nici macar nu scrie ca ar fi fost facut in timpul unei cantari ci in mijlocul strigatelor de bucurie si in sunet de trambita: ” David juca din rasputeri inaintea Domnului si era incins cu efodul de in subtire” 2 Sam. 6:14.
  (Nu vreau sa ma gandesc cum ar fi fost sa trebuiasca sa fim noi penticostalii cei care ar fi trebuit sa strigam si sa sunam din trambita sau din instrumentele noastre de astazi, la porunca Domnului, pentru a castiga o cetate. Oare ar cadea macar un “zid” la abea auzitul glas al nostru? Sau trei sfert din popor ar iesi din turma, poticnindu-se in cutare si cutare lucru…)
  Asadar, modul de inchinare era total diferit de al nostru, ei chiar se bucurau in cantare si ridicau mainile spre cer nu doar miscau buzele, cum se intampla la noi,penticostalii..sa nu uitam ca ei erau poporul ales si placut Domnului, noi facem parte dintre neamuri…
  Inainte de a ridica piatra cred ca ar trebui sa ne verificam fiecare in lumina Bibliei.. TOATA Scriptura e insuflata de Dumnezeu si de folos,nu doar parte din ea…
  Atata timp cat un mod de inchinare e Biblic, eu sunt de acord cu el..cand e vorba de incredintari personale ridicate la rang de principii Biblice, nu mai sunt de-acord..
  Doamne da-ne intelepciune. Amin!

 • 204
  Anvoanele :

  Poate cineva sa arate in noul testament astfel de porniri si sa explice ca Domnul lsus .Apostolii .urmasii crestini .ar fi sarit in sus undeva .Cu astfel de porniri nu ajungi decit sa fiti pietre de poticnire si pentru biserica si pentru cei din lume .Deci ortodocsii stiu ca nui voie in biserica iar voi luminatilor nu .Puteti cind sariti sa va puneti si mamaliga in nadragi .

 • 205
  Stef :

  Biblia zice ca nimeni nu poate spune Isus Cristos e Domnul decat prin Duhul Sfant. Asa ca daca inchinarea de aici e prin Duhul Sfant si voi ati defaimat lucrarea Lui cat si pe fratii lui Isus… Ce sa mai spun? Domnul sa va binecuvinteze pt evlavie.

 • 206
  SUSAN PAKY :

  daca DUHUL SFINT ESTE PESTE VOI SI VA INDEAMNA SA VA MANIFESTATI ASA SLAVA DOMNULUI DAR ….VREAU SA NE UITAM LA FRATI NOSTRI ORTODOCSI CA LA EI SE DEOSEBESC CTARILE BISERICESTI …DOAMNE AJUTA SA FIE SI LA NOI LA FEL´´

Tu ce părere ai?