Cum sa folosesti media in biserica ta

A 39-a Conventie a Bisericilor Romane Penticostale din Statele Unite si Canada.

A 39-a Conventie a Bisericilor Romane Penticostale din Statele Unite si Canada.

Cu aproape 40 de ani in urma, un grup de frati si surori din Chicago si din alte state organizau pentru prima data o intalnire in care prioritatea numarul unu si scopul principal era sa se inchine lui Dumnezeu si sa Il glorifice. In primii ani nu erau multi; putini romani stiau despre acest eveniment, care insa mai tarziu ajunge sa atinga un numar de 5000 de credinciosi penticostali.
Pentru romanii penticostali din America si Canada este cel mai mare eveniment ce are loc in fiecare an, in primul weekend din luna Septembrie.
Chicago este locul in care se va tine cea mai mare conferinta din America si Canada. In jur de 5000 de romani vor fi prezenti la aceasta conventie…
Secretarul conventiei este Cristian Ionescu, pastorul Bisericii „Elim” din Chicago.
Tema conventiei pentru anul acesta este PORUNCA IUBIRII.
Vineri 31 August, va avea loc primul serviciu divin al deschiderii conventiei, incepand cu ora 18:00.
Sambata 1 Septembrie, de la ora 10:00, va avea loc prima sesiune pe diferite teme; de la ora 11:00 va avea loc a doua sesiune, apoi de la ora 13:00 a treia sesiune, si incepand cu ora 15 va avea loc „Concursul Biblic al Tinerilor”.
Sambata seara, de la ora 15:30, incepe al doilea serviciu al Conventiei.
Duminica dimineata, 2 Septembrie, de la ora 9:00 va avea loc al treilea serviciu iar de la ora 15:30 va avea loc al patrulea si ultimul serviciu al conventiei. Urmeaza ca in 3 Septembrie, incepand cu ora 10:00 sa aibe loc picnicul conventiei, in parcul Peterson.

1 Stea2 Sele3 Sele4 Sele5 Sele (Fara voturi)
Loading...Loading...

ETF Milenium

 • 1
  George :

  Mai sunt cateva ore pana la conventie, aseara am ajuns in frumosul oras Chicago, de la caldura din Florida am venit la racoare “Windy City” cum se mai spune.
  Puteti sa vizionati programul LIVE la adresa http://www.credotelevision.org/

  Fiti Binecuvantati de Domnul !!!

 • 2
  Rev. Ioan S. Popp :

  Lozincile afisate pe site-ul CONVENTIEI din Chicago suna frumos; dar am ramas perplex citind, sus in primul rand, ca odata ajuns la Chicago, la Conventia Romanilor Penticostali, nu poti cumpara GRATIS Cuvantul lui Dumnezeu – asa cum promite si porunceste DUMNEZEU in cartea Profetului ISAIA – ci doar daca achiti mai intai cei 35 de Dollari!!??, o taxa obligatorie de intrare/acceptare in sala Conventiei!!??
  Putem, deci, intelege ca dictonul CONVENTIEI, ales de pastorul Cristi Ionescu, “PORUNCA IUBIRII”, se vrea a fi inteles, de fapt, ca Purunca Iubirii de BANI ?

 • 3
  claudia :

  Conventia de anul acesta afost o binecuvantare pt toti romanii care au participat, fie in sala sau pe internet. Si am ramas placut surprinsa sa aud , ca si persoane de alte nationalitati, au fost interesate sa participe. Chiar daca traim in “tara tuturor posibilitatilor”, inchirierea unei locatii ca McCormick Place costa enorm…..si cei 35$ care au trebuit platiti, nu pot fi pusi in balanta cu bucuria pe care am avut-o in prezenta Domnului, si benefiiciile spirituale, relationale, etc…..Hai sa intelegem ca toate lucrurile minunate (cum a fost si Conventia)au un pret, si presupun multe sacrificii din partea organizatorilor si batai de cap… Domnul sa le rasplateasca, si asteptam cu nerabdare Conventia de anul viitor. Multa pace!

 • 4
  alin ilas :

  draga frate Ion Popp…ma mira plangerea dumneavoastra pt cei 35 d edoalri care i-ati pierdut..nu stiu daca a-ti studiat Biblia, dar in Biblie lucrarea lui Dumnezeu s-a facut cu sprijinul oamenilor…nu ca ar fi avut Dumnezeu nevoie de banii nostri. cine a-ti fi vrut sa suporte cheltuielile de inchiriere a salii care a costat pt 3 zile peste 100 de mii de dolari…nu mai cartiti, mai ales ca sutneti in america unde 35 de doalri nu e o problema si mai ales daca o dai pt lucrarea Domnului..dar asa suntem noi romanii..ne-am invatat ca totul e gratis…

 • 5
  Rev. Ioan Popp :

  Sunteti in grava eroare, fr. Alin Ilas, pt. ca:
  1. Ma aflu in Cluj, Romania, si nu in America, chiar daca am fost de citeva ori in misiune si in Chicago, oras care numara citiva miliardari penticostali, ca John Capilnas, Crasovan, Luca, Florinel T. Cimpean, etc.. Iar pt. ei este o floare la ureche sa inchrieze 5 teatre si nu unul singur, daca vor;
  2. Trebuie sa lucram in acord cu Cuvantul lui Dumnezeu si Porunca lui ISUS care ne-a spus: FARA PLATA ATI PRIMIT, FARA PLATA SA DATI;
  3. Chipurile unul dintre scopurile declarate ale Conventiei este si evanghelizarea celor peste 70.000 de romani ortodocsi si BRU din Chicao area, dar ei sunt descurajati in ca de la inceput de impunerea unei taxe obligatorii de intrare!!??
  Se puteau face, in schimb colecte benevole, inclusiv contributii ale celor peste 11 biserici romanesti din Chicago.
  4. Si voi, baimarenii, ati cheltuit imens pt. ridicarea unor mari biserici, adevarate catedrale, dar nu cred ca v-a trecut prin minte sa impuneti o taxa obligatorie de acces pt. ascultarea EVANGHELIEI VIETII VESNICE, viata oferita in DAR de DUMNEZEU;

 • 6
  alin ilas :

  Domnule Popp..Dumneavoastra ave-ti probleme serioase…era interesul lui Florinel Campeanu sa inchirieze sala de teatru sau era interesul intregii comunitatii romane din America? Dumneavoastra sunteti unul dintre cei care pescuiesc versete din Biblie si is formeaza o doctrina dupa pofta lor…va pot pune in categoria celor care isi dau “invataturi dupa pofetele lor”. Va sfatuiesc sa studiati Biblia mai atent..oare Dumnezeu avea nevoie atunci cand a construit cortul intalnirii, de materiale, aur si tot felul de chestii pt cort, de la popurul Israel? Puteau sa zica..Doamne dar stim ca esti un Dumnezeu bogat..de ce iti construiesti cortul pe resursele noastre..si sunt multe exemple in Biblie..nu are rost sa le discutam ca doar le stiti. Si inca un lucru..daca a-ti fost in chicago si va pasa asa mult de cei nemantuiti de acolo de ce nu a-ti lasat o suma de bani pt biletele lor de intrare? si nu cred eu ca s-au poticnit cei necrestini de pretul biletului e intrare.. pt ca in america 35 de doalri e o nimica toata. daca intr-adevar le pasa de sufletul lor o sa scoata 35 de doalri si o sa plateasca…asa cum dau banii pt un film sau orice alt lucru nefolositor. eu traiesc in america si inca nu am auzit de un roman care sa fie miliardar..milionari in doalari da, dar miliardari nu…cuvantul Domnului spune nu judeca sa nu fii judecat..acest verset de ce nu il impliniti? vreti ca celelalte lucruri sa se faca dupa cuvantul Domnului, dar dumneavoastra santeti corigent la implinirea Cuvantului. sunteti un razvratit si un om care pe oriunde mergeti creeati dezbinare…un om a carui scop in viata este sa vada ce avere are vecinul, un om care vede paiul si nu vede barna din ochiul lui, un om care primeste informatii de la radio sant si le difuzeaza cu scopul de a strica imaginea unor oameni…nu o sa reusiti..au mai fost ca dumneavoastra, dar s-au stins..si ceva interesant e ca oamenii pe care i-au acuzat au ramas in picioare , iar ei au cazut!!!

 • 7
  adrian gavris :

  aline …ai putzin respect fata de o alta persoana…respecta-i parerea…mai ales ca poate sa fie parerea mai multor persoane….de exemplu ma alatur acestei pareri…RESPECTA-NE parerea poate sa fie ADEVAR IN EA…chiar foarte mult ADEVAR

 • 8
  alin ilas :

  pt Adrian…respect parerea voastra, dar nu accept faptul ca denigrati niste oameni care sunt pusi de Dumnezeu sa conduca cultul penticostal din romania. e treaba lor de unde au bani si cum ii procura, atat timp cat is in fruntea noastra, trebuie respectati si sustinuti. Oricum pe cei acuzati de voi in doare in cot de parerea voastra…stie ca sunteti niste frustrati….a-ti vrea ca cei care ne conduc sa fie niste oameni care sa traiasca intr-o coliba sau cort, sa umble cu caruta sau cu bicicleta lui bunica, ca daca isi i-au biciclete noi iar ii acuzati ca fura banii de la colecta. si a-ti mai vrea sa stea la mana voastra…voi sa le faceti salarul..ar fi vai si amar de capul lor daca ar trebui sa le faceti voi salarul.

 • 9
  adrian gavris :

  fläcäu …pe cine am denigrat?…nici prin gand nu mi-a trecut asa ceva…asa ai intzeles dumneata…spuneam doar sa respectzi parerea altuia…apropo…cu banii primitzi din partea Domnului;mai ales ca tot ce avem avem de la EL fiecare face ce vrea–cine sunt eu sa ma implic in decizia altuia?…eu mi-am scris doar parerea: ce as fi facut eu daca as fi fost organizator de EVANGHELIZÄRI…

  mihai chirigut…esti organizator de tabere de ajutorare a celor de la sate…CARE AR FI FOST REACTZIA SATENILOR DACA LA EVANGHELIZAREA FACUTA AR FI FOST IMPUSA O TAXA?…mai exact CARE ESTE SI PAREREA TA frate redactor sef :)

 • 10
  adrian gavris :

  apropo cunosc pe fratele Cristi Ionescu si il apreciez mult si stiu ca toata organizarea a fost facuta de nota 10 pentru slava lui DUMNEZEU…si dumnealui stie exact de ce a fost organizat asa cum au fost prezentate informatziile…stie mai bine doar in capul lui se sparg toate oalele :)… DOMNUL SA-L BINECUVINTEZE!

 • 11
  Mihai C :

  Adi,

  ca tot m-ai intrebat de taxa. Noi am patit exact pe dos. Am incercat sa oferim totul gratis pentru sateni: prestari de munci atat in folosul comunitatii – primariei ca si a oamenilor, medicamente pentru batrani si bolnavi, asistenta medicala, materiale pentru copii, alimente pentru cei foarte saraci…

  Dar, mergand pe calea asta am fost acuzati ca vrem “sa le cumparam sufletul oamenilor”. Pretoul ne-a acuzat chiar ca am dat cadouri statenilor ca sa-si schimbe religia. Sigur a fost o minciuna grosolana, dar asta e “riscul meseriei”.

  Deci, daca pretinizi o taxa poate nu e bine, dar daca faci totul gratis iar poti fi acuzat de “cumparare a sufletului”. Oricum, solutia noastra a fost sa percepem taxa doar de la voluntarii din acest proiect. Asa se face ca cei care au participat la tabara au platit cate 50 LEI – bani care acopereau o parte din cheltuielile de mancare si transport. Restul banilor i-am strans de la sponsori si oameni cu inima larga pentru lucrarea asta.

  Asa am facut noi… nu e o regula pentru toti. Fiecare face cum ii da Domnul lumina.

  noh… esti multumit AdI?

 • 12
  adrian gavris :

  :) :D acum tu t certzi cu mine:)

 • 13
  alin ilas :

  ba flacau…tu nu faci diferenta intre o tabara , o evanghelizare in aer liber si o evanghelizare intr-un loc inchiriat. De exemplu cand mergi la Peniel trebuie sa platesti intrarea si mi se pare corect. vrei sa plateasca Oli sala din banii lui? La fel si cu conventia asta? ai vrea ca cristi ionescu sa scoata 130 de mii de doalri si sa plateasca sala? Putea sa spuna si el …ca razboinicul merge pe cheltuiala Domnului. stai linistit ca au cheltuit si ei ca Biserica, dar ca sa platesti o asemenea suma…si nu compara tu romania cu america.oamenii de aici nu is invatati ca cei din romania sa primeasca totul de pleasca.si inca ceva fratioare…vreau sa aud ca ai facut si tu o evanghelizare acolo in romania de o asemenea marime ca cea de aici..pe bainii tai fara sa ceri sponsorizare sau altceva..daca intr-adevar iti pasa de cei nemantuiti.. dar te asigur ca nu o vei face…iti place doar sa dai dai din gura si sa te afli in treaba.. ma supara faptul ca inca mai gandim, noi romanii, in stil comunist…si nu incercam sa ne ridicam la un nivel mai inalt…DESTEAPTA-TE ROMANE!!!

 • 14
  adrian gavris :

  imi cer iertare de la alin ilas…absolvent al institutului teologic penticostal…fara sa imi schimb parerea:)…halal viitor popä…greseala mea m-am intersectat in discutzie … mai ales acum ca gandesc cu “voce tare” scriind (vai de viitorul penticostalismului raman de nivel inalt cum am citit mai sus)

  …mihai noi am mai discutat pe mess. subiectul acesta … pentru mine e ultimul comentar pe sit-ul pasi…LA REVEDERE

  …tineri redactori impreuna cu echipa va doresc numai succese …

 • 15
  alin ilas :

  stai linistit ca nu-i nici o pierdere daca nu mai scrii nici un comentariu…sfatul meu e sa te treci la alta confesiune…eu imi cer iertare pt modul cum am pus problema…am fost cam dur…dar fratilor nu puteti acuza niste oameni doar ca vreti voi sa le stricati imaginea….atat timp cat Dumnezeu ingaduie un pastor sau un conducator..tu ai datoria sa il sustii…Dumnezeu e cel care judeca si schimba…Este proverbul “Fa ce zice popa,dar nu fa ce face el”…

 • 16
  chicago :

  pumni in vant … discutia asta, ca si multe altele in forumurile crestine in care “doi sau trei” sau mai multi se contrazic

  ps: era parca o regula in internet – sa nu contrazici, ca o nu o sa ajungi nicaieri

 • 17
  Rev. Ioan Popp :

  39 ROMANIAN PENTECOSTAL CONVENTION
  Chicago, USA – Aug. 31 – Sept.3, 2007

  RAPORT dat de Pastor Simion Timbuc –
  BETHESDA ROMANIAN CHURCH TROY-DETROIT, MI,USA

  “Dragi frati si surori prin aceste randuri doresc sa va impartasesc ganduri de la Conventia a 39-a ce a avut loc weekendul trecut la Chicago. Asa cum stiti ea a inceput Vineri seara si s-a incheiat cu un picnic luni dupa masa. Locul Conventiei a fost la Arie Crown Theatre in cadrul complexului McCormic Place aproape de cenrul orasului Chicago.

  Au participat la circa 4000 de persoane, veniti din multe state ale Americi, plus Canada, Romania, Europa si chiar Australia.
  Au participat multi cantareti alaturi de Corul si Fanfara Conventiei.
  Tema conventiei a fost PORUNCA IUBIRII. A fost o tema bine aleasa si actuala pentru fiecare dintre noi.
  Dezvoltarea acestei teme a fost dupa cum urmeaza:

  Vineri seara s-au prezentat trei aspecte ale iubirii divine:
  1. Identitatea iubirii aratandu-se ca ea este de la Dumnezeu, si ca esenta lui Dumnezeu este dragostea. Fiecare credincios crestin ese chemat sa se identifice cu Dumnezeu care a turnat iubirea sa in inimile noasre prin Duhul sau cel Sfant (Rom. 5:5).

  2. Intensitatea iubirii, a fost al doilea aspect prezentat in aceasta seara. Iubirea lui Dumnezeu a fost atat de intensa incat a dus la s-a jertfirea Domnului Isus Cristos pentru noi oamenii care eram niste pacatosi pierduti si vrajmasi ai lui Dumnezeu. Este o iubire personala si care se sacrifica pentru innobilarea oamenilor.

  3. Intimitatea iubirii. Acest aspect a fost dezvoltat atat din perspectiva divina cat mai ales o chemare ca noi credinciosii sa avem ochii deschisi la cei de langa noi chiar daca sunt diferiti de noi. S-a exemplificat aceasta prin pilda samariteanului milostiv fata de cel cazut in sant langa drum, batut, dezbracat si aproape mort. A fost o avertizare pentru inlaturarea formalismului religios si deschiderea inimii inspre semenii care trec prin situatii grele. Iesirea din segregare si punerea in aplicare a cuvantului divin in contextul actual.

  Sambata dimineata de la 10:00 au avut loc conferinte de misiuni, scoala duminicala si inchinare prin muzica.
  Apoi de la 1:00P.M. au inceput conferinta pastorala, conferinta surorilor si concursul biblic al tineretului.
  Seara, de la 6:00 PM, a inceput al doilea serviciu divin.
  In cadrul lui s-au dezvoltat alte trei aspecte al iubirii noastre acum, atat fata de Dumnezeu cat si fata de semeni.

  1. Iubirea care asculta, accentuandu-se faptul ca dovedirea iubirii crestine este prin ascultarea de poruncile lui Dumnezeu. Aici s-a aratat ca in calitate de crestini suntem chemati sa ascultam de Dumnezeu in ceea ce ne cere fata de El si apoi fata de cei ce sunt in autoritate incepand din familie, biserica si guvern in ceea ce este in acord cu Scriptura. Fara ascultare degeaba spunem ca iubim, este o iubire falsa.

  2. Iubirea care alege, a fost a doua tema a serii prezentata de un frate ameerican ce a adus un grup de tineri cu care lucreaza. Ei au prezentat situatii dificile din familiile lor (fie intre ei si parinti sau frate-sora) in care au ales sa iubeasca nu sa se razbune sau sa intoarca rau cu rau. Aceasta alegere a dus la schimbarea situatiei in relatiile dintre ei, ajungandu-se la o mare imbunatatire a climatului din familie. S-a aratat puterea de schimbare in bine a iubirii. Ea nu se lasa biruita de rau ci biruieste raul prin bine.

  3. Iubirea care asteapta, a fost tema finala a serii. In contrast cu celelalte aspecte in care se cere actiune imediata aici se cere asteptare, uneori lucrul cel mai dificil. S-a vorbit tinerilor, accentuandu-se nevoia de intelegere clara a ce inseamna iubirea reala si sa nu se lase inselati de pofta, care e toatal diferita de iubire. E nevoie ca tinerii (si adultii) sa se pastreze curati pentru ca relatia intima sa fie numai cu persoana care se va casatori. In felul acesta se urmeaza planul lui Dumnezeu pentru casatorie: relatia casatoriei monogame, si suntem feriti de consecinte grave. Numai prin ajutorul Duhului Sfant si a cuvantului divin se poate realiza aceasta asteptare atat de importanta penru toata viata.

  Duminica a fost din nou o zi foarte incarcata. Primul serviciu divin de la 9:00-1:00 in care am fost invatati ca:
  1. Iubirea cere lepadare de sine. Domnul Isus a spus ucenicilor, “Cine isi iubeste viata, o va pierde; si cine isi uraste viata in lumea aceasta, o va pastra pentru viata vesinica” (Ioan 12:25).
  A fost aratat ca e important sa-L urmam pe Domnul Isus chiar si atunci cand este impotriva firii noastre. Numai asa vom ajunge sa fim impreuna cu El, “Daca Imi slujeste cineva, sa Ma urmeze; si unde sint Eu, acolo va fi si slujitorul Meu. Daca Imi slujeste cineva, Tatal Meu il va cinsti” (Ioan 12:26).

  2. Iubirea vrajmasilor, un lucru foarte dificil si imposibil fara ajutorul Domnului Isus. El este Cel, care a facut-o aratandu-ne si noua modul de adevarata traire. S-a aratat ca vrajmasul poate fi cel care te agreseaza, te vorbeste de rau, cautand sa-ti asasineze caracterul, sau cel care cauta sa profite inselandu-te. Ce sa facem? Sa inlaturam resentimentele, sa-i binecuvantam, sa le facem bine, si sa ne rugam pentru ei. In acest mod puterea iubirii aduce transformare a oamenilor si a situatiilor.

  3. Puterea iubirii in martiraj. S-a aratat ca biserica din S.U.A. nu cunoaste aceasta, dar ca cine biruie ispita primeste acelasi fel de cununa ca si un martir, “cununa vietii”.
  S-a incheiat cu un apel la rugaciune si multi au fost cercetati de Domnul.

  Duminica seara a fost un serviciu maraton, de la 5:30 – 11:00. Alaturi de mesaje prin cantari si predici au fost prezentari de oficialitati:
  – Consulul General al Romaniei de la Chicago, George Predescu;
  – Senatorul de origine romana, Chris Lauzen din Aurora, Illinois,
  – Senatorul Radu Tirle, pe care il cunoasteti, fiind prieten cu biserica Betezda Detroit.
  S-au prezentat si premiile pentru tineret, fiind premiati tineri din Chicago, Phoenix, Los Angeles si Detroit.
  De asemenea s-a prezentat locul urmatoarei conventii si pastorul coordonator. Asa dupa cum stiti urmatoarea Conventie [a-40-a] va fi la noi la Detroit, urmand ca impreuna cu celelalte biserici surori sa facem oficiile de bune gazde. Ne rugam Domnului si ne pregatim pentru o reusita binecuvantata.

  Mesajele biblice ale serii au fost cu privire la:
  1. Sa nu iubim lumea, lucru asa de usor si totusi asa de periculos. Apoi a fost chemarea
  2. Sa iubim tanara genereatie, prin aratarea adevarului si rairea impreuna cu Cristos ca si crestini plini de Duhul Sfant. In final mesajul a fost
  3. Sa iubim venirea Domnului. S-a aratat ca Ioan ne invata: contrastul iubirii este frica. De aceea suntem chemati sa iubim pe Domnul si putem inca sa iubim venirea Lui traind in puritate si intorcandu-ne cu toata inima inspre El.
  S-a incheiat cu o chemare la rugaciune dupa care ne-am despartit fiind foarte tarziu.
  In incheiere va doresc tututuror o saptamana si o viata plina de iubire, venita de la Dumnezeu. Asa cum Pavel scrie lui Timotei:
  “Tinta poruncii este dragostea, care vine dintr’o inima curata, dintr’un cuget bun, si dintr’o credinta neprefacuta” (1 Tim. 1:5).

  Cu deosebita pretuire si dragoste,
  al dumneavoastra frate si slujitor in Domnul,
  Simi Timbuc, Pastor – Email: Timbuc@betezda.com
  BETHESDA ROMANIAN CHURCH TROY-DETROIT, MI, USA
  http://betezda.com/Our-church.html

 • 18
  George W.Galis :

  George W.Galis- Desi comentariile despre Tema Conventiei dela
  Chicago din Sept.2007,le-am gasit doar astazi,am retinut o fraza: “Sa iubim tinara Generatie”.Pun o intrebare:”Stiu liderii si pastorii bisericilor Penticostale sa-i iubeasca tinara generatie asa cum Isus Hristos la iubit pe tinarul
  Ioan care in timpul Cinei cea de Taina si-a odihnit capul pe
  pieptul Lui Isus??? Acest gest a aratat indrazneala tinarului
  Ioan si pretenia dintre UN Lider/ISUS/si un tinar/Ioan/.Sa ne
  rugam dragii Tineri-Romani-Americani ca la Conventia din Sep-
  tembrie anul acesta 2008 ce se va tine la Detroit ca Fratele
  Pastor Simi Timbuc sa fie Atins de Duhul Sfint sa dovedeasca
  caci iubeste tinara generatie si va pregati pe tinarul Semenea
  sa tina un mesaj in Limba Engleza pentru cei tineri.
  Eu il cunosc pe Fr.Timbuc si stiu caci iubeste tinara gene-
  ratie.Ii cerem la aceasta Coventie sa dovedeasca aceasta.
  Cu dregoste frateasca si iubire de TINERI.In slujba LUI ISUS.

 • 19
  DRAGOS :

  PENTRU TOTI CITITORII!PACE.
  ATENTIE!!!!!!!!!MARE LA TOATE CRITICILE,SI COMENTARIILE,CINE SUNTEM NOI?????OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO AI MILA DOAMNE ISUSE SI DANE INTELEPCIUNE SA NE TREZIM IN CEASUL DIN URMA !( NU MAI CINE NU MUNCESTE, NU GRESESRE)CINE SUNT EU SA JUDEC LUCRURILE INAINTE DE VREME?? ROB NETREBNI NICI MACAR ATIT NU MERIT SA SPUN ASA .ATENTIE DRAGI TINERI PLINI DE RIVNA MAI TR. LA UN CAR DE RIVNA 3 DE INTELPCIUNE EU DORESC CA D-ZEU SA VA BINECUVINTEZE SI SA NU VA TINA IN SEAMA STINGACIILE.AMIN!

 • 20
  Sandu :

  Pe saitul asta e jale ….au temperatura toti ?
  CE O FI FACAND ISUS ACUM ?

 • 21
  Florina :

  Sunt total dezamagita de biserica “Betel” din Zorilor, Cluj Napoca. Am mers cu o prietena de-a mea la biserica in speranta sa-l cunoastem pe Dumnezeu mai mult insa acolo am dat de altceva. un adevarat show. Nici Madona n-a facut asa spectacol. Mi se are o lipsa de respect la adresa Lui Dumnezeu sa incepi sa tipi in timp ce te rogi asta e numai una dintre multe altele. Iar cantarile lasa mult de dorit. Tinerii sunt atat de plini de sine incat au schimbat si esentialul cantarii. Canta doar pt ca le place si spun asta pt ca eu am fost prietena a bisericii penticostale din Turda multi ani de zile si stiu cum e sa ii canti lui dumnezeu. cred ca inca il mai caut pe Dumnezeu fiindca stiu ca Duhul Sfant e bland nu tipa asa cum fac marea majoritate. Imi pare rau dar am observat in multi dintre tinerii din cor si dintre solistii vocali un idol….muzica. Da muzica poate fi un idol va rog sa ma credeti. Atat de mult le-a schimbat ritmul ca pur si simplu nu mai recunosti cantarile de alta data aduse spre lauda domnului. Va rog sa ma scuzati daca v-am jignit , e simpla mea parere.

Tu ce părere ai?