Cum sa folosesti media in biserica ta

Alin şi Emima Timofte – album de colinde

Alin şi Emima Timofte – album de colinde


Un nou album semnat de Alin si Emima Timofte. Acest album contine 13 colinde. ,,E SARBATOARE” – 2011

1 Stea2 Sele3 Sele4 Sele5 Sele (1 vot(uri), medie: 3,00 din 5)
Loading...Loading...

ETF Milenium

 • 1
  radu voinea :

  Sunt tare curios daca pe coperta albumului va aparea rujata si machiata doamna Emima. Auzi tu la ei CRESTINI……..

 • 2
  CCC :

  Radule, poftesti?

 • 3
  eu :

  da, asa apare, asta e coperta albumului

 • 4
  Adi S. :

  D-le Darius Cornean, cum pot accesa, in ordinea scrierii, articolele anterioare? Este vre-un buton de “previous”. Daca lipsesc o saptamana nu mai gasesc articolele anterioare.
  Multumesc! :)

 • 5
  Darius Cornean :

  Le poti cauta introducand un cuvant cheie la search

 • 6
  viminacium :

  ciocuşoul lui râsul târgului,
  apreciez că i-a luat o lună de zile de muncă statornică în faţa oglinzii până să obţină aşa mândreaţă de cioc. Desigur că în tot acest timp citatul din scriptură: „răscumpăraţi timpul” nu i-a răsunat în minte. Mă întreb şi eu de la care sacri a luat modelul? Însă când omul sărăceşte spiritual cel mai la îndemână îi este nu să se refacă ci să-şi camufleze sărăcia interioară prin zorzoane exterioare.Ce faci tu când îl aştepţi pe Domnul?Îţi aranjezi un cioc?Oare după cioc te va evalua Domnul?

 • 7
  viminacium :

  @Darius Cornean, 5
  În loc să se indexeze paginile într-o listă la subsol ne încurcăm cu search după un cuvânt cheie, aşa că omul trebuie să-şi facă el singur list cu titlurile sau cuvintele cheie.Şi uite-aşa ne scărpinăm la urechea stânga cu brânca cea dreaptă.

 • 8
  gabriela :

  Ce aveti fratilor? E pacat sa ai cioc? Apoi daca fata e machiata si rujata poate ca asa ii place sotului ei; Biblia spune ca femeia maritata trebuie sa se poarte in asa fel ca sa placa sotului.

  Fata nu e indecenta, e putin prea machiata dar asta e.

  Eu, de exemplu, nu m-am machiat niciodata pentru ca nu imi place si ma bucur ca sotul meu ma place asa cum sunt. Dar nici nu pot sa afirm ca cele care se machiaza, pacatuiesc. Hai sa fim seriosi!

 • 9
  Darius Cornean :

  Scărpinare lentă… ai grijă să nu te răneşti

 • 10
  radu voinea :

  Fii serios, ccc-ule, cum sa poftesc un fals? Daca tot voiau sa-i vada oamenii si nu Dumnezeu de ce nu si-au pus chipul lor natural asa cum e cand se trezesc? Macar de s-ar trezi…Nu puteau sa puna steaua sau ieslea , ceva care sa aduca aminte de Sarbatoarea nasterii lui Isus?
  Cred ca mai lipseste ceva la aceasta coperta: o creasta portocalie in acord cu cioculetul atat de bine ingrijit-am vazut la Tv ca se poarta…

 • 11
  CCC :

  Nu Radule, tinand cont ca nu este nevasta ta nu ai de ce sa observi astfel de detalii. Eu in perceptia voastra sunt din lume, insa datorita faptului ca imi iubesc NUMAI sotia, doar ei ii observ frumusetea. Restul sunt doar oameni. Cred ca este mai bine sa ne educam ce anume este normal sa observam sau nu. Eu zic ca nu este normal sa observi, este lipsa de respect fata de propria persoana si fata de familia respectivei. Pacatul este in ochiul tau.

 • 12
  radu voinea :

  trebuie sa observ astfel de detalii pentru ca ei sunt reprezentatii unui cult si nu trebuie sa fie pricina de poticnire pentru nimeni.Esti independent, vino cum vrei sa ia-ti ce infatisare iti convine dar daca apartii unei biserici penticostale trebuie sa te conformezi cu invataturile din biserica respectiva.Domnul sa-i binecuvanteze si sa-i faca sa inteleaga ce vreau sa spun.

 • 13
  CCC :

  Radule, englezii spun “mind your own business”. Cred ca este un princiu extrem de sanatos.

 • 14
  Carmen :

  CCC

  Felicitarile mele pentru com 11.

  In sfarsit mai poti scoate si tu ceva BUN.!!

 • 15
  dan :

  Alin si Emina, trebuie intelesi…
  Foame de bani…

 • 16
  abc :

  Sunt de aceeasi parere cu carmen referitor la comentariul 11 al CCC-ului. As puncta in acelasi context o strofa din Traian Dorz:

  Ochiul rau e-o stare trista
  care-arata-o viata rea,
  De vezi rau numai la altii
  E ca-n tine e asa.

 • 17
  Mircea :

  @CCC
  La 11 ai vorbit ca un penticostal luminat.O persoana de o sfintenie deosebita imi explica in detaliu cat de strampta, clorota, intortocheata a fost rochia unei femei duminica trecuta. Can si-a sfarsit eseul l-am intrebat “ce zici de rochia sotiei tale? “.Raspunsul lui a fost simplu si jovial “.Habar nu am , nu imi amintesc cum a fost imbracata duminica trecuta”.

 • 18
  viminacium :

  @ gabriela, 8
  Omul este chipul şi gloria lui Dumnezeu şi nu se poate purta oricum ,ci trebuie să se poarte în aşa fel încât nu-l dezonoreze pe Făcătoul său.
  Afirmaţia ta despre femeia măritată este incorectă.În biblie se spune că bărbatul sau femeia măritată se ÎNGRIJESC DE LUCRURILE LUMII, adică cum să placă muierii, respectiv bărbatului.Dar nu se înţelege de aici că ei pot face ORICE atât timp cât îndeplinesc acestă condiţie, adică să placă unul altuia.Atât Paul cât şi Petru dau indicaţii clare despre cum trebuie să se îmbrace femeile.(valabil şi pentru bărbaţi) „Vreau, deasemenea, ca femeile să se roage (dar să nu crezi cumva că numai când se roagă, ci este un fel în care se desemnează femeile crştine, că celelalte nu se roagă deloc) îmbrăcate în chip cuviincios cu RUŞINE ŞI SFIALĂ; nu cu împletituri de păr, nici cu aur, nici cu mărgăritare, nici cu HAINE SCUMPE, ci cu fapte bune, cum se şi cuvine femeilor care spun că sunt evlavioase.” (1 timotei 2: 9-10)
  Podoaba voastră să nu fie podoaba de afară, care stă în ÎMPLETITURA PĂRULUI, ÎN PUTAREA DE SCULE DE AUR, SAU ÎN ÎMBRĂCARE HAINELOR, ci să fie omul ascuns al inimii, în curăţia neperitoare a unui spirit blând şi liniştit, care este de mare preţ înaintea lui Dumnezeu.
  Astfel se împodobeau odinioară femeile sacre care sperau în Dumnezeu şi erau supuse bărbaţilor lor; ca Sara care asculta pe Avraan şi-l numea domnul ei.Fiicele ei v-aţi făcut voi, dacă faceţi binele fără să vă temeţi de ceva .” (1 petru 3:3-6)
  Ceea ce se spune aici sunt două principii: 1) podoaba nu trebuie să fie cea de afară
  2) modele trebuie să fie nu oamnii din lume, ci oamenii sacrii.
  Dacă ne uităm la frizuri , la vopsitorii , la cioc vedem că principiile descrise în scriptură sunt încălcate de amândoi.
  Ori în scriptură ni se spune SĂ NU TRECEM PESTE CE ESTE SCRIS.
  Ei nu şi-au ales de modele oamenii sacrii, ci oamenii din lume.
  Nu vă înşelaţi fraţilor, căci noi suntem teplele SPIRITULUI SACRU, şi acesta nu stă acolo unde îşi are loc mândria.

 • 19
  Al Capone :

  Chestiunea ar trebui sa fie extrem de simpla, insa o complica tare mult dracul folosindu-se de slabiciunile si pacatele omului.

  Capul acoperit, nesulemenita si imbracata pentru a nu ispiti. Iar dupa ce a intrat in biserica, daca a intarziat, sa-si gaseasca un loc si acolo sa incremeneasca, fara a sporovai cu prietenele. Sa nu se apuce sa aprinda lumanari si sa se fataie de colo colo sarutand icoanele. Sa faca tot ce-i sta in putinta pentru a trece cat mai neobservata. Inclusiv cand canta.

  Si aici ar trebui sa inchei articolul, dar nu-i asa de simplu …

  Poate o femeie sa mearga la biserica nefardata, nerujata, nerimelata? Mai greu, dar cat de cat, poate.

  Cand e vorba insa de acoperamantul capului si mai ales de vesminte … Pai sa fie batic sau ce? Daca e batic, cum sa fie legat? La spate sau sub barbie? Dar pantaloni de ce nu? Dar fusta? Lunga, dar cat de lunga? Mulata sau larga? Subtire sau groasa? Cu jupa sau fara? Vara, rochia e buna? Daca nu e rochie, o bluza e buna? Nedecoltata, dar cat de nedecoltata? Cu maneci sau fara? Cat de fara maneci? Subtire sau groasa? Mulata sau larga? Dar incaltamintea? Pantof sau sanda? Cu toc sau fara? Cat de fara toc?

  Multe grii pe capul bietelor femei. Al celor tinere, desigur.

  In vechime era un obicei. Femeile nu stateau nici in dreapta, nici in stanga, ci in spate. Nu stiu cat de generalizat era, dar era un obicei bun. Caci femeia ispiteste. Si cand nu vrea, dar cu atat mai mult cand vrea. Asta e una din slabiciunile barbatului, sa zicem o problema a lui, pe care fetele o descopera si o speculeaza inca de foarte tinere. Dar si fetelor si tinerelor femei le place sa ispiteasca, sa starneasca, sa fie admirate. Ele “se fac frumoase” exact din acest motiv iar cele ce nu recunosc, sunt mincinoase. Daca dintr-un anumit motiv stiu ca stau in casa de dimineata pana seara, vor mai pierde zeci de minute in fata oglinzii sa se bibileasca? Desigur ca nu, caci nu le vede nimeni. Dar cand stiu ca ies, de ce o fac?

  Ele stiu exact ce le sta bine, ce sa scoata in evidenta si ce sa acopere. Daca au laba si degetele de la picioare frumoase, vor prefera sandaua. Daca au gambe frumoase vor prefera sa si le arate. Daca au fund frumos, vor prefera ceva mulat. Dar daca unul din acestea sunt urate, le vor acoperi. Tot la fel vor proceda si pentru trenul superior. Si fac aceasta de foarte tinere si la un moment dat devine atat de firesc incat cu foarte mare greutate mai renunta la acest comportament. Sau daca o fac, o fac partial.

  Ce inseamna a fi admirata de un barbat? Inseamna sa-l faci sa te doreasca, sa-l ademenesti, mai direct spus, sa-l exciti. Suna dur? Asa si trebuie, caci pana la urma despre asta e vorba, sa-l faci sa te pofteasca. va urma………..

 • 20
  Al Capone :

  Dupa ce s-au trezit, dupa ce au descoperit calea cea dreapta, unele femei o rup cu totul cu acest comportament. Si atunci, stiind bine tot ce anume poate starni un barbat, fac tot ce pot pentru a evita. Altele insa, care de abia intrezaresc calea, renunta cu greu la vechile metehne si mai lasa pe ici pe colo cate ceva. Si pentru a se scuza, striga: “dar cine ii pune pe barbati sa se uite?”. Le zic acestora: voi. Ca degeaba vii la biserica in fusta lunguta, dar avand picioare frumoase lasi gambele la vedere si incalti sandale cu toc. Ele vor sari in ochii oricarui barbat potent, de la cei foarte tineri, pana la cei in pragul batranetii. Si te vor dori in gandul lor. Pentru o fractiune de secunda sau cu mult mai mult. Si ii vei perturba. Si le va zbura gandul de la cele ce se cuvin spre tine. Chiar daca sunt mai tari si alunga aceasta sminteala, si isi muta privirea sau chiar se muta cu totul pentru a nu te mai avea in raza lor viziuala, tot inseamna ca le-ai facut un rau. Si am dar un exemplu relativ “nevinovat”. Ce sa mai zicem daca se vad prin materialul fustei chiloteii sau coapsele sau daca se muleaza tocmai bine pe niste fese? Ce rugaciune mai face bietul barbat? Si nu tu esti vinovata in acest caz?

  Intr-un cuvant, voi tinerelor femei incepatoare si usor razvratite, stiti bine ce face sa fiti atragatoare. Si nu doar haine, ci si modul cum priviti, modul cum va miscati, modul cum vorbiti. E in gena voastra. Toate acestea, care pot starni un barbat, eliminate-le. Ca si daca puneti un batic pe cap, stiti bine ca si acesta se poate pune de asa natura incat sa “stea bine”, sa scoata in evidenta o fetisoara dragalasa, sa aiba o culoare care sa se asorteze cu ochii, etc. Desigur si starnitul asta se face uneori in etape. Ca nu toti sunt obsedati sexual sa te pofteasca daca ai chip si ochi frumosi, insa poate reprezenta un inceput. Si nu e bine. Ca daca stiti ca aveti ochi “ce va avantajeaza”, stati cu privirea in pamant.

  Si daca pana la urma, orice ati face, tot va repereaza radarele, caci nu-i asa, un corp frumos se ghiceste si intr-un sac, atunci stati si voi mai ferite, mai pe dupa un stalp. Totul e sa va faceti datoria de a nu ispiti. Mai departe, daca exista totusi barbati care cu tot dinadinsul va studiaza pentru a cantari ei ce si cum, deja nu mai este problema voastra.

 • 21
  abc :

  Ce-ar fi Al Capone daca ai adapta versetul biblic Matei 5:30 la nevoile tale si sa-ti spui asa: “Daca ochii mei ma fac sa pacatuiesc ii scot afara!”?

  Accept si solutia de compromis prin care iti inlesnesc acoperirea ochilor pofticiosi cu plasturi sau purtarea ochelarilor negri pentru orbi.

  Ar fi o solutie pentru oamenii firesti, nu crezi?

 • 22
  CCC :

  Mai Al Capone, am vazut in urma cu niste ani un film. Nu a fost nimic deosebit de el ceea ce am retinut a fost o replica: “In viata deciziile relevate le iau incheiat la pantaloni”. Scuza-mi stilul direct, darsunt barbat si refuz sa fiu perceput ca un idiot lobotomizat incapabil de vointa. Macar din orgoliu!

 • 23
  CCC :

  Carmen, abc si Mircea: am vorbit ca un monogam sigur de viata lui . Mai simplu, cred ca sunt un om fericit cu viata lui.

 • 24
  gabriela :

  Vimi, com 18, e adevarat ceea ce ai reprodus tu din Biblie, dar citatul accentueaza “cand se roaga”. Adica, atunci cand te rogi, acopere-te, iar cand mergi in casa de rugaciune, nu incerca sa distragi atentia celor adunati acolo. Nici barbatii si nici femeile nu au voie sa isi permita sa creada ca ei sunt mai importnati decat mesajul sau ca cineva din biserica a venit acolo ca sa il/o priveasca, nu ca sa asculte mesajul lui Dumnezeu.

 • 25
  viminacium :

  @gabriela, 24
  Vezi ca Paul spune şi să roage îmbrăcate cu FAPTE BUNE, cum se şi cuvine femeilor care spun că sunt evlavioase. Oare şi cu aceste trebuie să te îmbraci numai când te rogi? Aşa că nu putem fractura pasajul şi nu putem spune că doar atunci când te rogi trebuie să fii îmbrăcat cuviincios şi în rest să te îmbraci necuviincios. Ci aici Paul prin acestă sintagmă(femeile să se roage) vrea să discrimineze pe femeile credincioase şi că este aşa ne arată pasajul din Petru pe care l-am reprodus şi unde nu mai se spune că numai când se roagă să se îmbrace astfel, ci tot timpul. Salvatorul nu ne obligă să fim discipolii Lui şi spune dacă vrea cineva să vină după Mine. Aşa că dacă vrem să fim discipolii Lui trebuie să trăim după învăţătura Lui. Noi nu putem fi discipolii Lui dacă ne trăim viaţa după alte învăţăturii oricât de frumoase ni s-ar părea nouă acestea.
  Salvatorul spunea: „Dacă mă iubiţi veţi garda ordinele Mele”(ioan 14:15) „Cine are ordinele Mele şi le gardează, acela Mă iubeşte;şi cine Mă iubeşte va fi iubit de Tatăl Meu.Eu îl voi iubi şi Mă voi arăta lui.”(ioan 14:21) „CINE NU MĂ IUBEŞTE NU GARDEAZĂ CUVINTELE MELE.ŞI CUVÂNTUL PE CARE-L AUZIŢI NU ESTE AL MEU, CI AL TATĂLUI CARE M-A TRIMIS”(ioan 14:24)

 • 26
  Oierul :

  Nu stiu daca pot face doua obsertvatii, dar incerc:
  domnul viminacium, ale carei comentarii merita rumegate de cele mai multe ori, nu pateste nimic si nu isi frange limba, nici nu i se despica degetele pe tastatura daca scrie “femeie” si nu “muiere”…
  Bravo frate, uite chiar daca mai aluneci uneori, dar ai dovedit ca se poate !
  Mai ramane expresia “gardare – a garda”, care pentru nevorbitorii de franceza sau alte limbi latine ar putea fi un obstacol. Nu te-ai gandit, dragule, ca multi dintre cititori tre sa caute prin dictionare ? Asa-i ca nu te superi ?
  Iti citesc comentariile cu un oarecare interes si am respect pentru faptul ca ilustrezi ce sustii cu Scriptura, chiar daca preferi o versiune putin accesibila omului de la coarnele plugului, de la vaci si oi cum suntem noi.

  – Al Capone, tu ai imaginatie, stil literar si bun simtz, dar tot nu te califici la “oierit” !
  La noi mioarele sunt amestecate si se comporta absolut civilizat si nu produc agresiuni sexuale, incercati si voi ? Oricum de imi imprumta abc-ul ca eu nu am, iti ofer o bila alba pentru intelegerea deplina pe care o ai fata de grija cea lumeasca a fiicelor si nevestelor noastre, pentru recuzita lor vestimentara. Oare tu ai nevasta , Si fiice ai ? Lor le-ai oferit spre lecturare pasajele respective ? Iti spun eu ca-s frumoase; si fac asta mai ales pentru ca sunt in razboi cu abc-ul care uite cum sare sa-ti scoata ochii, saracutzul de el ! Macar ca stie din Scripturi ca “piatra cade peste cel ce o pravale”, tot nu-si sade locului, ci face rotocoale!!!
  Am si o nedumerire; nemultumire, chiar: Frate Capone, tu chiar esti mafiot ? Lasa astea si tine-te in totul totului tot numai de Iehova, Domnul nostru Savaot !

 • 27
  Carmen :

  ccc

  Eu nu-ti doresc sa ajungi penticostal, dar stiu ca “nu esti departe de Dumnezeu”
  Sper doar sa nu ajungi prea tarziu.

 • 28
  Al Capone :

  Am uitat un amanunt ….com.19 si 20 se refera la …femeia in biserica ORTODOXA ….nu stiu cum este la voi ?

 • 29
  Al Capone :

  dan :
  noiembrie 26th, 2011 at 15:03

  Alin si Emina, trebuie intelesi…
  Foame de bani…
  ………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

  chiar asa va aveti de bine in religia voastra ???????????

  la ce este buna religia pe care spuneti ca o practicati !!!

 • 30
  Adi S. :

  Al Capone,

  Se vede bine la ce e buna religia, otraveste. Daca era acu 800 ani se gasea cineva sa o arda pe rug pe Emima.

  In schimb Crestinismul (relatia cu Isus) ne face sa-i inconjuram cu drag pe cei ce gresesc (si pe acuzatori si pe acuzati).

 • 31
  radu voinea :

  Adi S- nu e nevoie sa fie arsa pe rug, e nevoie sa arda doar zgura care o acopera ca sa ajunga aur curat

 • 32
  CCC :

  Este absolut inadmisibil modul in care continuati sa barfiti. Nu va puteti maturiza?

 • 33
  radu voinea :

  Dar tu poti intelege, domnule CCC, ca modul nostru de gandire difera de al tau?

 • 34
  CCC :

  Domnu Radu, sa inteleg ca in modul dumitale de gandire nu intra si bunul simt pe care TU esti obligat sa il practici? Este de bun simt sa nu te intereseze aspecte ce tin de familia celuilalt. Si sustin asta cat pot de vocal, altfel ma pot trezi maine ca ai vreo problema si cu culoarea sireturilor de la pantofii mei, ca deh, modul dumitale de gandire e diferit.

 • 35
  Carmen :

  CCC

  nu te obosi, la penti. asta-i regula

 • 36
  CCC :

  Care este regula Carmen? Sa barfesti scuzandu-te cu citate? Sa refuzi sa vezi acea parte din realitate care nu iti convine interesului? Poti gasi orice haruri, inspiratii si texte vagi care sa iti sustina violenta. Dar tot violenta este, si asta nu pricep habotnicii. Si nu le place cand le arati ca nu sunt altceva decat niste indivizi urati sufleteste care se acopera cu orice pentru a-si argumenta agresiunea.

 • 37
  viminacium :

  @Carmen,35
  „Duceţi-vă şi faceţi discipoli din toate popoarele, botezându-i în Numele Tatălui şi al Fiului şi al Spiritului Sacru.ŞI ÎNVĂŢAŢI-I SĂ GARDEZE TOT CE V-AM ORDONAT EU.”(matei 28:19-20)
  Pentru discipolii Fiului lui Dumnezeu trăirea după învăţătura Lui nu este facultativă, ci o condiţie şi un ordin al Salvatorului.
  „Căci NEASCULTAREA este tot atât de culpabilă ca ghicirea,şi împotrivirea nu este mai puţin vinovată decât închinare la idoli şi terafimi.”(1 samuel 15:23)
  Carmen, tu ai încheiat un legământ cu Fiul lui Dumnezeu? Şi dacă da, care sunt responsabilităţile tale, care decurg din acesta? Să trăieşti după părerile tale sau după învăţătura Salvatorului?

 • 38
  Mircea :

  Ce pare clar
  Femeia asta e frumoasa, are voce ,stie sa cante
  Sotul ei arata bine , o sustine ,are voce
  O familie tanara care promite succes
  O familie care vrea sa aduca bucuriacraciunului in sufletul vostru prin cantari de de Craciun
  Comentariile lu Radu ,Capone si alti dovedesc ca pana si cei fara minte pot scrie pe un forum crestin
  Le doresc succes si as vrea sa intru in posesia unui c/d
  Chiar daca ar ajunge milionari din ceea ce produc nu este pacat.
  Cel care face ciubere ttebuie compensat pentru munca lui .Pana si remus primeste ceva bani din ceea ce face /nu face.
  Doar artisti pocaiti trebuie sa faca totul gratuit , munca lor poate fi furata si vanduta de fratietatea sincera si umila .

 • 39
  Carmen :

  Trist dar adevarat, nu poti supravietui intr-un astfel de ambient.Ori te adaptazi ori pleci.

 • 40
  Adi S. :

  Radu Voinea, com 31;

  Te oferi dumneata sa aprinzi focul sau sa-l stingi atunci cand ajuge la aur, …k nu prea inteleg aportul dumitale la acest proces?

  Si referitor la com 33, ar fi corect sa definesti acel “noi” pt k eu ma cam dezic de el. De tura asta is in barca CC-ului.

 • 41
  Mircea :

  Carmen

  Daca esti despteapta dupa cum vrei sa arati , wellcome to USA .
  Munca si inteligenta in combinatie se platesc foarte bine .

 • 42
  gabriela :

  Al capone, esti foarte dragut cand ne definesti femeia ortodoxa, dar oare cum de eu nu pot sa o descriu ca tine?

  Femeia ortodoxa pe care o cunosc eu e vulgara ( in proportie de peste 50% di cazuri), poarta fuste extrem de scurte, unele merg la Vama Veche si se expune nud, altele stau pe plajele publice fara sutien; cateva dintre ele practica prostitutia in occident. Si toate fac parte dintre cei 97% ortodocsi de care e mandru cultul voastru.

  Ti-am citit cu atentie comentariile si am ramas surprinsa de faptul ca intri atat de adanc in problema hainelor femeiesti. Pana la urma care ar fi modelul promovat de tine? Cel promovat de musulmani?

  Sunt de acord ca femeile provoaca, uneori intentionat si alteori fara voie, dar e la fel de adevarat ca si barbatii stau cu ochii pe femei dorind sa gaseasca ceva atragator la ele.

  Pe tine te ispiteste o femeie care poarta o fusta scurta si are picioare frumoase? oare de ce? Ce astepti de la ea? Pe mine de ce nu ma ispitesc barbatii aratosi care poarta haine “cu muschi”? Pentru ca eu imi iubesc sotul si el e suficient pentru mine.

  Ispitele care vin inevitabil in minte pret de cateva secunde trebuie sa fie ca si pasarile care trec pe desupra capului fara sa isi faca cuib. Nimeni nu te incrimineaza pentru zborul lor, dar daca acele ganduri isi fac cuib in mintea ta, nu poti sa te dezvinovatesti.

  De ce crezi ca spune Pavel “fiecare barbat sa aiba nevasta lui si fiecare femeie sa aiba barbatul ei” sau “sa nu va lipsiti unul de altul decat prin buna intelegere…, ca sa nu va ispiteasca diavolul”?

  Cum poti sa mergi la biserica sau pe strada si sa te lasi purtat de imaginatie in pacat de curvie cu alta femeie cand spui ca iti iubesti sotia si pe Dumnezeu? De ce crezi ca ne indemna Pavel sa veghem si sa ne rugam ca sa nu cadem in ispita? Pentru ca avem de luptat impotriva duhurilor rautatii, a tot ce diavolul ne aduce zi de zi in fata ca sa pierdem din vedere tinta noastra.

  Asa cum scria Cosbuc, poetul meu preferat: “O lupta-i viata, deci te lupta…”

 • 43
  radu voinea :

  Domnule CCC, nu am nimic impotriva cantecelor promovate de cei doi, am ce am cu coperta care putea fi alta tocmai pentru ca vin dintr-un anume cult.Eu cred ca oricne adera la o organizatie, la un partid se supune regulamentului de ordine interna al acestuia.Asa si cu cei care fac parte din cultul penticostal: exista niste norme, niste prevederi pe care trebuie sa le respecti si care de altfel se sustin prin Cuvantul lui Dumnezeu.Nu-ti plac? Da-ti demisia, sunt destui penticostali independenti si nimeni nu va mai avea nimic de zis.

 • 44
  CCC :

  Draga Radu, pe logica pe care o sustii si judecatile tiganesti ar trebui sa se suprapuna judecatii facute in baza legii. Am observat doar o chestiune pe care vad ca refuzi sa o intelegi, si anume in ca in mod normal, nu e treaba ta ce si cum se gateste respectiva persoana. Doar sotul ei poate sa aiba o parere, si acea parere trebuie sa o impartaseasca doar sotiei sale. Pudoarea publica se bazeaza esentia pe retinere, pe infranare, nu pe judecata celorlalti.

 • 45
  radu voinea :

  nu este asa ,domnule CCC.inainte de toate este Dumnezeu care are o parere de care este obligatoriu, nu optional, sa tinem seama

 • 46
  CCC :

  Draga Radu, lasa-l pe doctor sa iti evalueze sanatatea, pe judecator sa evalueze pozitia ta fata de lege, pe duhovnic sa iti dea indrumare si pe Dumnezeu sa te judece si sa te ierte.

 • 47
  radu voinea :

  nu e rau spus doar ca este bine sa eviti pe cat poti greseala care atrage dupa sine judecata si..poate da, poate nu, iertarea

 • 48
  Al Capone :

  eu nu inteleg ce simbol”” are fundita de 2 cm peste parul fetelor si femeilor in biserica penticosta !

 • 49
  viminacium :

  @Al Capone 42,
  Doar să păcălească ce cine mai poate.

 • 50
  Al Capone :

  oare noi putem pacali pe Dumnezeu ? Sau pe cine !

 • 51
  viminacium :

  @Al Capone,50

  Desigur că nu poate înşela omul pe Dumnezeu.Relaţia unor astfel de femei cu Dumnezeu e una superficială, ele vor să scape, doar de gura adunării.

 • 52
  000 :

  wow….numai sa criticati stiti…

 • 53
  K :

  Nu cred ca trebuie sa judecam noi pe altii. E problema barbatului ei. Daca el nu ii spune nimic avand in vedere ca e preot in familie, el va fi judecat. Mai bine ne-am ruga pentru ca Domnul sa lumineze persoanele. Domnul nu ne-a pus judecatori peste pamant.

 • 54
  1 :

  Doamne ai mila! Voi nu va ganditi ca ei din asta traiesc..din asta castiga,din asta mananca..din MUZICA…cum sa publice un album si sa-l dea pe gratis? Ganditi-va putin!
  Si cu machiatul…sa fim seriosi.Poti purta fusta pana in pamant, si batic legat in fata, si bluze cu maneca lunga..si tot asa…daca in inima ta deja a crescut barfa si e acolo pe limba.Am cunoscut atatea persoane “pocaite” si cand stateai de vorba cu ele 2 secunde, se dovedeau a fi..vai si amar de ele.Suntem pocaiti cu numele, ca in inima..de mult a murit tot.Ne impiedicam intr-o coperta de album, ca are Alin cioc,si Emima ca e machiata.Vai…si ce daca? In inima poate sunt mai buni decat tine.Numa judecati..aveti grija,Doamne fereste, sa nu va judece Domnul asa cum judecati voi!
  Spune-ti parerea..nu despre coperta albumului, ci despre cantece..ai ascultat macar versurile acestor cantece?? Ai ascultat ce spun? Pe mine m-au cuprins fiorii cand am auzit ce frumos canta!:)
  Si tu..stai acolo si te uiti pe o poza..si judeci.In loc sa te bucuri ca Isus s-a nascut si pentru tine asa cum esti tu..un mare “judecator”.
  Cica in cultul penticostal e o anumita “traditie”..dar tu o respecti?
  Traditia cred ca e altfel…cred ca trebuie sa fim buni la suflet,iubitori,sa nu mai “poftim” femeia/barbatul altuia..sau orice alta fata simpla care nu are nici o vina de nimic.Pe unii ii “excita”(scuzati expresia,dar asa a zis-o si el) o biata fata nevinovata care daca isi ia fusta pana la genunchi..sau daca se machiaza…uii Doamne.Asta nu inteleg. De ce o poftesti? Esti tu nemultumit ca nu ai pe nimeni, sau ca nu-L ai pe El cu adevarat in inima, pentru ca daca L-ai avea, nu s-ar intampla asa ceva!
  Cum spunea cineva..sa nu isi faca cuib poftele in inima ta!Mai bine te-ai ruga sa te scape Domnul de duhul de judecata, de barfa, de clevetire, de nemultumire, de invidie, de mandrie!! Sunt pacate mai mari ca si bautura si fumatul.Tu zici ca nu bei si nu fumezi, si te crezi mare pocait..dar barfa? Nemultumirile? Mandria? Invidia ca ala are mai mult ca tine? Ai grija..nu mai judeca pe nimeni..uita-te la tine prima data si apoi judeca pe altii!
  Alin si Emima Timofte..zic doar atat: Domnul sa ii binecuvinteze si sa-i ajute sa cante pentru El toata viata..si sa-i judece Domnul daca El crede ca e de judecat, nu tu!
  Si Alin cu Emima, sa-i ajute Domnul peste tot unde merg..si sa-i rasplateasca pentru fiecare loc unde au fost..merita sa castige bani,pentru ca muncesc!
  Cine stie cat au muncit pentru albumul asta..si vine unu sa se poticneasca intr-o coperta de album!Conteaza asa de mult coperta? Eu zic ca cel mai mult conteaza mesajul ce-l transmit, care e frumos,foarte frumos!

  In incheiere, va doresc Sarbatori Fericite! Si nu uitati ca punctul principal al Craciunului e Isus Hristos..care a venit pentru noi toti..Cel mai frumos cadou..e El!
  Fiti binecuvantati,Alin&Emima..si voi toti de pe site!:)

 • 55
  maria :

  Nu va e rusine sa comentati atat pe seama lor??? sunteti atat,dar atat de incuiati!! sa va fie rusine ca va numiti crestini si habar n-aveti ce inseamna acest lucru.va dati mari in texte si teologii ,dar aveti inimi rele.Acesti oameni il slavesc pe Dumnezeu asa cum pot ei mai bine.Nu va mai poticniti in nimicuri,mai bine pocaiti-va sa nu va treziti ca veti ramane pe pamant sau veti ajungeti direct in iad…Lasa-ti oamenii in pace si vedeti-va de ale voastre.Comentariile voastre sunt citite si de oameni care nu-L cunosc pe Dumnezeu… ce exemple sunteti voi??!!!!

 • 56
 • 57
  Marius C. :

  daca voi sunteti “pocaitii” si va comportati in halu´ asta, VA ROG SA NU MAI INDRAZNITI SA IMI SPUNETI MIE CA AM NEVOIE DE MANTUITOR!!!!!

  Sunteti sub orice critica…societatea nu are nevoie de astfel de exemplare!!!!!

  .

 • 58
  raquel :

  Raman uimita cata incultura intre pocaiti.
  Unde spune in Biblie sa nu te ingrijesti, voi cei care o criticati pe Emima, nu stiu cate carti ati citit in viata voastra dar Biblia in niciun caz…spuna ca purtarea femeii sa fie ca a Sarei, da, acum Sara nu numai ca era o femeie super ingrijita, super machiata, ba chiar avea pircing in nas…acum Biblia nu spune nicaieri ca trebuie sa megem spalate pe fata si atat…este frumos atat pentru binele casniciei ca o femeie sa se ingrijeasca si pentru binele nostu al femeilos, autosma creste odata ce esti ingijita.
  Nu avem nevoie in biserici de femei din secolul prostiei, ci femei care pun pret si pe starea exteioara….
  Dragilor “””pocaiti”””, care credeti ca pointa sta in batic si cu marar la subrat sau pe picioare, care folositi sapun la zile mari, nu mai scrieti asemenea abetatii, suntei dintr-o lume care nu mai exista. Dzeu cauta credinta in inima nu in imbracaminte, daca inima ta este umpluta de Hristos, tu vei arata ce ai in inima, nu stiu daca comentariile voastre rautacioase vin dintr-o inima in care locuieste Hristos, si daca nu este EL, atunci puneti intrebarea cine..cine…

Tu ce părere ai?